Cuplu pasional

Cele mai pasionale şi puternice 12 perechi de zodii

Nu e o regulă ca zodiile care sunt conduse de acelaşi element să formeze şi cel mai reuşit cuplu. Află care sunt cele mai puternice 12 perechi de zodii!

Iată care sunt:

 

Berbec şi Vărsător


Aceste semne zodiacale vor descoperi că nu există plictiseală în relaţia lor. Vărsătorul este de încredere, corect, afectuos şi plin de imaginaţie, iar pentru el, Berbecul energic, spontan, organizat şi incisiv este partenerul perfect. Amândoi caută aventura atât în casă, cât şi în afara ei. Ei au o înclinaţie deosebită pentru fapte îndrăzneţe şi formează unul dintre cele mai aventuroase cupluri din întreg zodiacul, care se bucură reciproc de compania celuilalt.

Taur şi Rac


Taurul cu trăsăturile sale de stabilitate, încredere şi loialitate, completează Racul care e sensibil şi emotiv. Racul poate fi unul dintre cele mai compleze semne zodiacale, dar din fericire, Taurul are tot ce îi trebuie pentru a-i face faşă.

Aceste două zodii funcţionează împreună şi formează o conexiune emoţională la fel de profundă ca şi cea fizică. Personalităţile lor sunt în perfectă armonie şi nu s-ar provoca niciodată. Ambele fac ca relaţia să valoreze şi se respectă reciproc. Aceştia sunt genul de oameni care vor îmbătrâni împreună.

Gemeni şi Vărsător


Ambele sunt semne de aer şi sunt extrem de conectate unul la celălalt. Geamănul expresiv şi îndrăgostit este cel mai potrivit partener pentru Vărsătorul drept, afectuos şi plin de imaginaţie. Nativul din Gemeni are o personalitate dublă, aşa că nu ştii niciodată dând e gata de distracţie, dau când e serios şi grijuliu.

Este perfect pentru Vărsător, care e generos şi suficient de tolerant.

Rac şi Peşti


Când aceste două semne se unesc, formează o legătură puternică care stârneşte invidia multora. Peştii sunt generoşi, plini de compasiune şi extrem de fideli şi grijulii, iar asta îl face un partener perfect pentru Racul intuitiv şi sentimental. Ambele zodii au caracteristici individualiste datorită cărora există o armonie perfectă între ei. Aceştia sunt ca doi stâlpi puternici şi înalţi care sunt încrezători pe cont propriu în relaţie, dar contribuie în mod egal la buna ei funcţionare.

Leu şi Săgetător


Între aceste două zodii există pasiune, deoarece ambele sunt semne de foc. Săgetătorul este unul dintre cei mai mari iubitori de aventură şi dependenţi de călătorii.

Leul este capabil să îl însoţească mereu şi să îi satisfacă dorinţele şi capriciile. Săgetătorul curios şi energic este un extrovertit, iar Leul îi completează natura caldă. Acesta este genul de cuplu în care cei implicaţi îşi termină unul altuia fraza.

Fecioară şi Taur


Aceste două zodii au o relaţie puternică precum un copac bine înrădăcinat. Fecioara este cea mai atentă şi grijulie zodie, cu atenţie către detalii şi cu profundă sensibilitate faţă de oameni, iar asta lucrează în perfectă armonie cu Taurul fiabil, ambiţios şi practic. Ei pot forma cu uşurinţă o relaţie pe termen lung, deoarece lipsurile unui sunt completate de celălalt.

Relaţia lor este una fără pată pentru că nu există frustrări.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod