Cea mai puternică dependenţă a ta, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are cel puţin una sau două vicii cu care se luptă. Fie că e vorba de mâncare sau de adrenalină, cert e că nici tu nu scapi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Faci totul în viteză.

Îţi iei avânt prea mare atunci când îţi propui să faci ceva şi te poţi arde uneori. Eşti de obicei dependentă de cafea, şi nu de oricare, ci de una tare. Atunci când începi să exagerezi şi să consumi mai mult decât trebuie, cei din jur ar trebui să îţi atragă atenţia şi să fie cu ochii pe tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu te poţi controla atunci când vine vorba de calorii.

Eşti puţin obsedată de mâncare. Tu te bucuri de tot, de la mâncarea de tip fastfoof până la brânza franţuzească. E nevoie de intervenţia prietenilor pentru a realiza când întreci măsura şi când începi să ai probleme cu greutatea, pentru că tu nici nu îţi dai seama de asta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti însetată de cunoaştere.

Ai o obsesie pentru a învăţa şi a-ţi pune mintea la contribuţie tot timpul. Eşti într-o căutare constantă a adevărului şi te bucuri să vezi universul într-un mod diferit. Eşti o persoană care gândeşte profund, aşa că nu fi surprinsă când devii total absorbită de un nou subiect de interes.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Despici firul în patru şi analizezi prea mult.

În cazuri foarte grave, acest lucru duce la un criticism exagerat şi auto-dispreţ. Uneori poate fi benefic să faci un pas înapoi pentru a te reîmprospăta şi pentru a avea o anumită perspectivă, dar dacă grijile tale sunt neîncetate, poţi deveni destul de nervoasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti obsedată de propria persoană.

Poţi deveni prea atentă la aspectul tău fizic şi să încerci neîncetat să rămâi tănără. Dacă exagerezi cu aceste lucruri, poţi părea un om nebun care ar apela chiar şi la chirurgia plastică doar pentru că ţi s-a pus ţie pata pe ceva. Nu e mare lucru dacă o ţii sub control, dar dacă nu eşti atentă, poţi lua decizii greşite.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti obsedată de ordine şi igienă.

Tu nu poţi sta liniştită văzând că un lucru nu e la locul lui. Dacă intri într-o cameră aglomerată, simţi nevoia să te apuci să reorganizezi totul şi să faci curăţenie. În cele mai multe cazuri, această preocupare e inofensivă, dar dacă devine obsesie, atunci clar eşti OCD. Prietenii tăi ar face bine să ştie că nu trebuie să facă mizerie atunci când te vizitează!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti obsedată de cumpărături.

Când lucrurile nu merg aşa cum ţi-ai dorit, terapia prin shopping e singura care te ajută. Te gândeşti că o pereche scumpă de ghete e necesară pentru a-ţi completa garderoba. Atunci când curierul vine zilnic la uşa ta, cred că e cazul să te stăpâneşti şi să îţi blochezi cardurile de credit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti obsedată de sex şi plăceri carnale.

Eşti o persoană pasională şi dependentă de contactul fizic. Eşti renumită pentru nenumăratele tale aventuri amoroase şi pentru că adori să experimentezi lucruri noi în dormitor. Când eşti îndrăgostită cu adevărat de cineva, acel cineva nu se va plictisi niciodată cu tine!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti dependentă de jocuri de noroc.

Îţi place să îţi asumi riscuri, dar acest lucru poate duce la dependenţe supărătoare. Fie că este vorba de poker sau că pariezi pe echipe de forbal, tu iubeşti să fii în competiţie şi să participi la concurs. Dacă faci acest lucru moderat e inofensiv, dar trebuie să fii atentă să nu exagerezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti obsedată de muncă.

Tu eşti o persoană productivă şi determinată, dar uneori poţi deveni dependentă de munca ta. Eşti renumită ca fiind extrem de muncitoare, pentru că te afunzi în orice activitate şi nu te laşi până nu o duci la bun sfârşit. Nu poţi lăsa lucrurile făcute pe jumptate, dar trebuie să fii atentă să nu exagerezi cu asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Eşti dependentă de alcool.

Când oboseşti mental, îţi îneci amarul în băutură. Tu te bucuri de tot, de la lichior până la cel mai ieftin vin roşu. Atunci când treci printr-o perioadă urâtă şi nu te simţi bine, ai impresia că îţi poţi schimba sentimentele acţionând aşa. Ai grijă să nu exagerezi pentru că mahmureala nu e deloc plăcută!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu poţi deveni dependentă de orice.

Atunci când treci printr-o pasă proastă, te afunzi în ce ai mai la îndemână, fie că e vorba de fastfood, băutură sau orice altceva. Tu ai o personalitate captivantă şi poţi fi adesea aspirată în obiceiuri proaste. Nu eşti renumită pentru auto-control.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod