Cea mai mare frică a ta, în funcție de zodie

Tuturor ne e frică de ceva, unora de păianjeni, altora de singurătate. Pe tine ce te sperie cel mai mult?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ți-e frică să nu îți pierzi prietenii.

Știi că, oricât de dificilă și stresantă poate deveni viața, te poți baza întotdeauna pe prietenii tăi. Așadar, faci tot posibilul să îi păstrezi cât mai aproape de tine. Chiar dacă nu vorbești cu ei zi de zi, depui totuși un efort serios pentru a menține legătura. Uneori, ești o persoană destul de impulsivă și nechibzuită. Dacă teama ta cea mai mare devine realitate și pierzi un prieten, este foarte probabul ca acest lucru să se întâmple din cauza iresponsabilității tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te îngrozește ideea de instabilitate, fie ea financiară, familială sau romantică.

Ori de câte ori depui sentimente în ceva sau cineva, o faci cu speranța că va dura pentru totdeauna. Păstrezi toate lucrurile pe care le iubești foarte aproape de inima ta, pentru că ai fi distrus dacă le-ai pierde, de aceea oamenii te pot considera incorect sau înnebunit după deținerea controlului uneori. Acest lucru te face să fii prudent în dragoste. Instabilitatea în orice domeniu al vieții tale te îngrozește. Ai o inimă mare și o mulțime de planuri mărețe pentru viitor, așa că vrei să știi acum dacă e cazul să îți faci griji sau nu. Știi mai bine decât oricine că imprevizibilul se poate întâmpla, motiv pentru care lucrezi din greu pentru a obține ceea ce îți dorești și pentru a crea relații de durată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ți-e foarte frică de angajament.

Știi că nu ești foarte bun a lua decizii, motiv pentru care îți place să apelezi la alții pentru sfaturi sau ajutor ori de câte ori e posibil. Indiferent dacă este vorba despre relații, locuri de muncă sau achiziții, nu ești capabil să alegi ceva. Ceea ce te sperie cel mai mult în privința angajamentului este posibilitatea reală de a-ți schimba opinia aproape imediat după ce ai luat o decizie. Dorințele constante și nevoile tale contradictorii nu fac altceva decât să îți distrugă sentimentele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cel mai frică îți este de necunoscut.

Îți place ca tot ce ai tu mai important să fie foarte aproape de tine. Te simți confortabil doar în prezența fețelor familiare. Dar, nu îți este teamă doar de necunoscutul fizic, ci și de cel emoțional. Îți protejezi inima foarte atent și nu îți asumi aproape niciodată riscuri în viață. Ești fericit cu cine ești și unde ești, dar această frică de necunoscut nu face altceva decât să îngreuneze procesul de a deveni persoana care vrei să fii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ți-e frică să nu îți pierzi identitatea.

Ești foarte încrezător și sigur pe tine și te folosești de aceste abilități pentru a reuși în viață. Dar, există acea mică idee care te pune pe pauză din când în când. Ori de câte ori cineva te laudă sau este recunoscător pentru ceea ce faci, pe lângă faptul că te umfli în pene, te îngrijorezi puțin și de faptul că lumea își amintește de tine datorită a ceea ce realizezi, nu de cine ești. Vrei să demonstrezi tuturor cine ești, motiv pentru care îți place să fii mereu în centrul atenției.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ți-e frică de imperfecțiune.

Îți petreci atât de mult timp concentrându-te pe cele mai mici detalii care te fac să te simți că deții controlul, încât atunci când ceva nu funcționezi așa cum ți-ai plănuit, te simți total pierdut. Ai nevoie de organizare și disciplină în viața ta, deoarece doar așa simți că ai sens. Deși mulți spun că nu ești altceva decât un perfecționist, îți place că îți este pusă această etichetă. Să ai toate lucrurile în ordine te menține sănătos.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te îngrozește ideea de a rămâne singur.

Nu te deranjează ca din când în când să fii singur, cu toții avem nevoie de asta uneori, dar să rămâi complet singur e ceva înfricoșător pentru tine. Ai nevoie de acel echilibru între timpul de unul singur și timpul social, doar așa te poți simți bine. Ai acea frica de a pierde lucruri sau oameni, de care pur și simplu nu poți scăpa. Această temere îți poate distruge viața dacă nu ești atent. Nu îți creezi legături și relații pentru că îți dorești, ci pentru că e necesar.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te sperie intimitatea.

Ai tendința de a-ți ține inima încuiată cu lacăte și să te protejezi până când vei fi sigur că persoană căreia i-o oferi o merită cu adevărat. Ți-e foarte frică să te deschizi și să îți arăți vulnerabilitățile. Probabil asta se întâmplă din cauza faptului că ai suferit în trecut, iar stima de sine ți-a fost grav afectată. Deci, în loc să faci aceeași greșeală, alegi să te închizi în tine. Nu ai nicio problemă în a-ți face prietenii și relații, dar atunci când lucrurile încep să devină serioase, trebuie să fii sigur că persoana respectivă nu te va răni.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ți-e frică să ajungi să te simți captiv, atât fizic, cât și emoțional.

Orice senzație de constrângere te face să nu mai poți respira. Trebuie să fii capabil să vezi orizontul infinit în fața ta și să știi că nimic nu te poate reține sau lega. Acest lucru poate fi un impediment în dragoste sau în orice alt sector al vieții tale. Pentru a combate această teamă ai nevoie de multă libertate. De asemenea, ai nevoie de spațiu pentru a putea evolua, nu doar fizic, ci și mental și emoțional. Pentru tine, viața este o oportunitate imensă, de aceea ești în permanență în căutare de noi aventuri.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cea mai mare frică a ta este cea de eșec.

Se poate spune chiar că ești dependent de succes. Poate este vorba de acel nivel de adrenalină de care ai nevoie sau, pur și simplu, de satisfacția lucrului bine făcut. Ești printre puținele zodii care sunt cu adevărat neînfricate. Desigur, îți e teamă că nu vei reuși, dar încrederea în tine te ajută să o ții sub control. Când ești nerăbdător să se întâmple ceva, nu există nicio teamă. Pentru că a privi spre viitor înseamnă că ai învățat din trecut.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ți-e frică de conformism.

Ești o persoană rebelă care face orice își dorește, dar care știe că aceste lucruri se întâmplă din cauza fricii de conformism. Dacă ai opțiunea de a alege între ce fac toți ceilalți și de a merge pe propriul drum, cu siguranță vei alege a doua variantă. De asemenea, te îngrozește ideea de a-ți pierde identitatea. Dacă oamenii nu văd copacii individual, atunci nu vrei să ai de-a face cu ei. Ai nevoie de libertate și originalitate pentru a supraviețui și chiar vei ajunge la extreme pentru a le obține.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te îngrozește ideea de a fi responsabil.

Acest lucru nu se întâmplă pentru că ești leneș, ci pur și simplu te îngrozește gândul de a fi un adult matur și tot ce vine la pachet cu acest statut. Să ai pe cineva care se se ocupe de viața ta atunci când aceasta devine prea dezordonată e un vis prea frumos.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod