Indicii clare că urmează să fii părăsită, în funcție de zodia lui

Poate că totul a început printr-o mică distanță între voi, dar ai pus totul pe seama muncii. Acum, însă, nici măcar nu te mai privește în ochi când îi vorbești și locul lui de dormit a devenit canapeaua în prea multe nopți din săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte impulsiv și agresiv și, din acest motiv, s-ar putea să nu ai o relație prea lungă cu acesta.

S-ar putea trezi într-o zi că îi e de ajuns și să te părăsească. El urăște întârzierile și să rămână blocat, așadar dacă relația cu tine îl împiedică să treacă la o altă fază a vieții lui, ar putea foarte simplu să plănuiască să se despartă de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Compromis este un cuvânt care nu se află în dicționarul Taurului.

Încăpățânarea lui îl poate face să vadă lucrurile într-o perspectivă diferită, una pe care nici nu ai luat-o în considerare măcar . Un dezacord îl poate face să se simtă ușor nesigur, ceea ce e un alt lucru pe care nu îl poate suporta. Dacă nu poate trece peste asta, probabil se pregătește să se despartă de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni este exagerat de grijuliu și indecis, e greu să te descurci cu el chiar și atunci când se află într-o dispoziție bună.

Incoerența sa caracteristică îl împiedică să stea într-un loc prea mult timp, așadar dacă observi că ritmul său încetinește de la zi la zi, probabil caută o modalitate de a ieși din relație.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este extrem de manipulator, așadar s-ar putea nici să nu îți dai seama dacă ceva este în neregulă.

Dacă ești super intuitiv cu privire la sentimentele sale, atunci știi că el poate să dispară din senin. E foarte nesigur și orice îi poate declanșa acea alarmă care îl face să creadă cele mai urâte lucruri posibile. Trebuie să îl asiguri că nu se întâmplă nimic sau să te pregătești pentru ce e mai rău.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul vrea să fie tratat ca un rege tot timpul.

Orice lucru care îl face să se simtă ușor ignorat l-ar putea împinge să caute la altcineva atenția mult dorită. Dacă începe să fie arogant sau inflexibil, înseamnă că încearcă să se îndepărteze de tine încet, dar sigur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Orice bărbat Fecioară este extrem de critic față de propria persoană, dar și față de ceilalți.

Orice semn că ceva nu îi place la tine este un semnal de alarmă. Așadar, o cameră dezordonată, o atitudine nepotrivită sau chiar o dietă nesănătoasă l-ar putea face să se simtă mai puțin compatibil cu tine și să-l trimită într-un vârtej de îndoială cu privire la relația voastră.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul Balanță iartă, dar nu uită.

El poate rămâne blocat pe ceva ce s-a întâmplat acum câteva luni, de care probabil tu nici nu îți mai amintești. Frica sa de confruntare ar putea cumpăra ceva timp pentru a-ți da seama dacă urmează să te părăsească sau nu. Dar, dacă va începe să te evite vizibil atunci ai face bine să te pregătești pentru o despărțire.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion poate fi cel mai bun, dar, de asemenea, poate fi foarte gelos și secretos.

Ieșirile lui violente încep să iasă la iveală atunci când certurile devin frecvente. Dacă începe să ia foc din orice și transformă totul într-un spectacol cu urlete, cu siguranță se apropie sfârșitul pentru relația voastră.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Să se ascundă în jurul tufișului nu este o tactică agreată de acest nativ.

Săgetătorul va spune întotdeauna orice gândește și te va anunța dacă lucrurile nu funcționează așa cum și-ar dori. El are nevoie de spațiul lui, menține liniile de comunicare deschide și că dacă îi sunt încălcate dorințele, el trebuie să pună punct. Și vei știi și tu!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este neiertător.

Dacă îi greșești, el nu va uita niciodată. Aproape orice îl poate determina să pună punct relației cu tine. Micile dezacorduri se pot transforma în certuri mari, așa că dă-ți seama în ce direcție se îndreaptă lucrurile pe parcursul câtorva zile. Acesta ar putea fi un semn că geanta ta e pregătită de plecare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul vrea să aibă mereu dreptate, dar și ultimul cuvânt.

Dacă adaugi și faptul că despică firul în patru, atunci ar trebui să te gândești la despărțire. El își va ascunde latura emoțională, astfel încât să nu trebuiască să îți dea explicații decât dacă e necesar. Trebuie să îi spui mereu ce îți dorești și să speri că va fi de acord.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Pești este un om trist.

El vrea să fugă de realitate și poate găsi acea evadare în tine. Dacă începe să simtă că a avut încredere în tine prea curând și va începe să revină la viața lui obișnuită dinainte, poți să începi să te gândești că își dorește să iasă din relație. Când devine distant și arată că nu mai e atât de sigur asupra viitorului vostru împreună, știi că se apropie sfâșitul.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod