Ce va face fiecare zodie în ziua de Crăciun

Unii sunt obsedați de Crăciun, pe când alții abia așteaptă ca sezonul sărbătorilor să se încheie. Cu toate acestea, indiferent de ceea ce facem, Crăciunul este plin de momente speciale și memorabile.
Până la urmă, chiar și atunci când este rău, se dovedește a fi bine. Pentru că asta înseamnă cu adevărat această sărbătoare!

Berbec


Te distrezi în zăpadă până când nu-ți mai simți mâinile de la prea multe bătăi cu bulgări de zăpadă. Pentru asta ai nevoie de o mulțime de prieteni și de întreaga familie alături de tine.

Taur


Ești mult prea entuziasmat/ă să deschizi cadourile pe care le primești și apoi ești dezamăgit/ă pentru că nu sunt conform așteptărilor tale. Mai bine ai lăsa imprevizibilul să te surprindă!

Gemeni


Distrugi toți oamenii de zăpadă din cartierul tău și râzi până acasă cu prietenii tăi de ceea ce ați făcut.
Pentru asta, ai nevoie de oameni la fel de nebuni ca și tine, în sensul jucăuș, desigur!

Rac


Gătești prea multă mâncare și apoi te plângi că nu a mâncat-o nimeni. Practic, irosești mâncarea pentru o bună perioadă de timp, dorind să-ți impresionezi familia sau invitații.

Leu


Savurezi o ciocolată caldă în timp ce rudele tale se ceartă despre ultimele știri din lume. Cumva, urmărești relaxat/ă și amuzat/ă în același timp un spectacol de zile mari în timp real!

Fecioară


Dormi, vizionezi filme de Crăciun și eviți apelurile telefonice toată ziua.
Te deconectezi de la viața obișnuită și îți oferi un moment de respiro binemeritat. Astfel, îți încarci puțin bateriile!

Balanță


Cânți un colind de peste 30 de ori până la punctul în care nici măcar nu mai are sens. Efectiv îi înnebunești pe ceilalți, însă tu ești atât de pierdut/ă în atmosfera Crăciunului încât nici nu îți mai dai seama.

Scorpion


Îl vizitezi pe Moș Crăciun în căsuța lui în timp ce porți cel mai urât pulover de Crăciun. Te pregătești mult pentru asta și simți nevoia să te împodobești ca un brad de Crăciun din cap până în picioare.


Săgetător


Stai acasă și eviți orice este legat de Crăciun. Mai bine așa decât să fii un Grinch pentru cei care chiar iubesc și se bucură de Crăciun și de atmosfera din jurul acestei sărbători.

Capricorn


Cumperi cadouri neinspirate pentru familia ta. Știi că toți oferă daruri, așa că trebuie să o faci și tu, dar nu depui niciun efort pentru a le alege. O faci pe grabă pentru a scăpa și cu asta, basta.

Vărsător


Bei prea mult vin fiert și te îmbeți în fața părinților tăi. Nu se supără nimeni, ba chiar fac haz de necaz pe seama ta, deoarece nu te-au mai văzut niciodată în această ipostază.


Pești


Mănânci prea multe prăjituri de Crăciun și apoi te uiți în oglindă și te vaiți că ești prea gras/ă. Nu e cazul să te plângi, ți-ai făcut-o cu mâna ta... de fapt, cu gura ta!



Sursă: collective.world
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod