De ce iubești Crăciunul, în funcție de zodia ta

În timp ce unora le place să ofere cadouri, alții preferă să viziteze târgurile și piețele luminate festiv. Ce parte din Crăciun rezonează cel mai bine cu tine?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul deschis și pasional se află în zona lui de confort când oamenii din jurul său se simt la fel de energici și optimiști ca și el.

De aceea, nu te poți sătura de senzația de bunătate și căldură pe care oamenii o emană în preajma sărbătorilor.

Toată lumea este bine dispusă și are mai multă energie decât de obicei și, pur și simplu, nu te poți sătura de acel sentiment împărtășit, de bucurie.

Întreaga ta ființă pompează energie în preajma sărbătorilor și abia aștepți să intri în atmosfera de Crăciun. Între patinaj și plimbare prin cartierele luminoase de Crăciun, ești un du-te, vino.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubește să fie răsfățat și să se răsfețe din când în când, iar sărbătorile sunt ocazia perfectă pentru a le face pe amândouă.

În fiecare an, îți permiți să te eliberezi complet în timpul acelei mese îmbelșugate cu familia. Nu te abții de la nimic și, din moment ce acestea nu sunt alimente pe care le mănânci foarte des, vei face ca fiecare îmbucătură să conteze.

De asemenea, nu poți să nu iubești lucrurile strălucitoare, iar de Crăciun există o mulțime. Gândul la toate acele cadouri minunat împachetate care conțin cadouri prețioase este cu siguranță lucrul tău preferat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În timp ce toată lumea adoră să primească cadouri, dualitatea Gemenilor le permite să profite puțin mai mult de schimb, deoarece le place și să ofere.

Ești prietenos și sociabil și ai tendința să înțelegi oamenii care îți sunt cei mai apropiați, așa că ești cu adevărat bun să cumperi cadouri pe care le vor adora. Zâmbetul de pe fața lor când deschid ceva care este perfect pentru ei este un cadou în sine.

De asemenea, îți place cum Crăciunul are atât de multe oportunități de a intra din nou în contact cu copilul tău interior și de a te juca. Nu e nevoie să fii atât de serios.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este un semn sensibil care prosperă cel mai bine atunci când îi are pe cei dragi în preajmă cu care să-și împărtășească sentimentele. Așadar, el apreciază cu adevărat modul în care sărbătorile pot reuni o familie.

Uneori, înseamnă să te reîntâlnești cu rudele iubite care locuiesc departe. Alteori, înseamnă doar să te reconectezi cu familia pe care ai avut-o tot timpul alături de tine. Combinația dintre timpul liber relaxant și festivitatea sezonului ar putea însemna că va fi mai ușor să relaționezi cu ei decât de obicei.

Lucrul tău preferat la Crăciun este cu siguranță simpla plăcere de a-i avea pe toți cei dragi împreună într-un singur loc. Pentru tine, familia este totul, iar de Crăciun, petrecerea timpului cu cei care contează este tot ce contează.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul cu suflet mare și iubitor de atenție adoră tot ceea ce este spectaculos în sezonul sărbătorilor.

Îți place Crăciunul deoarece îți oferă scuza perfectă pentru a purta haine strălucitoare și pline de sclipici oriunde mergi.

De asemenea, scopul Crăciunului este să fii generos și nimic nu îți dă un sentiment mai bun în viață decât generozitatea. Îți place cum toată lumea este atât de darnică și grijulie și te inspiră să faci tot ce poți pentru cei dragi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are ochiul format pentru precizie și estetică și prețuiește imaginea unei case frumos decorate, a unui brad de Crăciun sau a unei case de turtă dulce.

Ori de câte ori vezi o casă maiestuoasă decorată cu lumini perfecte, aceasta aduce bucurie pură în inima ta. Și din moment ce știi că zăpada albă, brazii și luminile sclipitoare nu vor fi aici pentru a rămâne, te oprești să le apreciezi și mai mult.

Ochiul tău pentru detalii te face cel mai mare decorator de Crăciun care ar putea exista vreodată. Îți place să te învălui în ornamente, să pui lumini în jurul casei și vâsc deasupra capetelor.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța prietenoasă și iubitoare de pace iubește muzica bună de sărbători.

Ești genul de persoană care începe să pună muzică de Crăciun încă de pe 1 noiembrie, dornică ca toți ceilalți să se alăture atmosferei de sărbătoare.

De asemenea, iubești moda de Crăciun, chiar și de acele pulovere tematice pe care le vezi pe toată lumea. Îți place totul despre stilul de iarnă și ai o pasiune pentru a-ți înfrumuseța ținuta cu mici detalii de sărbători.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionului nu îi place să recunoască, dar îi place în secret sezonul sărbătorilor.

Când vine vorba de a aprecia această perioadă, îți place să ții lucrurile în tine, așa că de obicei stai acasă, cât mai confortabil posibil.

Puține lucruri îți aduc mai multă fericire decât să porți ceva pufos, să bei ceva fierbinte și să stai lângă șemineu. Indiferent cât de antisocial ai putea acționa, probabil că oamenii ți se vor alătura, ceea ce face parte din planul tău principal.

De asemenea, aștepți cu nerăbdare la geam toate artificiile din cartier. Intimitatea dintre prieteni, familie și iubiți îți face inima să râdă. A iubi și a fi iubit este lucrul tău preferat din viață, iar sărbătorile sunt un bun prilej pentru asta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este iubitor de distracție și profită de fiecare ocazie la maximum pentru a se dezlănțui.

Îți place să-i faci pe alții să ți se alăture. Chiar dacă la început o fac cu reținere, aproape întotdeauna îi convingi.

Există atât de multe ocazii de petrecere nebună atunci când vin sărbătorile. Între atât de multe evenimente și aventuri de Crăciun, te arunci direct într-un tărâm al minunilor de iarnă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul iubește consecvența și în fiecare an așteaptă cu nerăbdare să se bucure de filmele clasice preferate pentru a mia oară.

Aceste filme au făcut parte din viața ta dintotdeauna și, cu cât filmul este mai vechi, cu atât îți place mai mult, deoarece este cu mult diferit de orice apare astăzi. Ești un pasionat de tradiție și intenționezi să transmiți tradiția filmelor de Crăciun de școală veche tuturor celor pe care îi cunoaști.

Sărbătorile sunt mai importante pentru tine decât ar putea înțelege lumea. La urma urmei, ele au loc în timpul sezonului Capricorn! Ești literalmente un pom de Crăciun uman când vine această perioadă a anului și nu-ți pare rău.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este iubitor de natură și este obsedat să aducă o mică parte din exterior în casă în fiecare iarnă, sub forma unui brad de Crăciun.

Îți place acel parfum proaspăt de pin mai mult decât orice altceva asociat sărbătorii și sunt șanse să ai o tradiție de a-l decora împreună cu familia în fiecare an. Aspectul și mirosul acelui copac te umple de spiritul festiv de fiecare dată când arunci o privire către el.

De asemenea, adori să aduci oamenii împreună, iar când vine Crăciunul, tot ce ai în minte este cât de frumoase vor fi reuniunile.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ceea ce prețuiesc Peștii cu adevărat la Crăciun este punerea pe pauză a obligațiilor din viața lor.

Mai mult decât oricare altă zodie, ai nevoie să scapi puțin de responsabilitățile tale pentru a te reîncărca din când în când, astfel încât să nu te epuizezi. Acele zile libere departe de școală sau de muncă te vor face să te simți ca o persoană nouă, iar cadourile, mâncarea și familia vor fi cireașa de pe tort.

Pe de altă parte, îți plac cântecele și filmele de Crăciun. Probabil ți-ai dori să le asculți și vizionezi tot anul, dar respecți sfințenia acestei sărbători.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod