Cât îi vei lipsi după despărţirea de tine, în funcţie de zodia lui

Despărţirile sunt dureroase, dar bărbaţilor le vine destul de greu să-şi recunoască vinovăţia şi durerea care vin odată cu ea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este competitiv din naştere şi va dori întotdeauna să aibă dreptate.

Câştigul şi ocuparea primului loc sunt de o importanţă majoră pentru el. Acest lucru îl poate face să fie arogant şi să nu îşi recunoască greşelile sau să îşi asume eşecurile. El va realiza că şi-a pierdut partenerul în crimă la scurt timp după ce se produce despărţirea, iar atunci va începe să îi lipsească.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este încăpăţânat şi rigid în ceea ce priveşte opiniile lui, iar asta produce o luptă cu el însuşi dacă începe să simtă că îi lipseşti.

Cu siguranţă îi va fi dor când va face un lucru pe care, de regulă, obişnuiaţi să îl faceţi amândoi. Lipsa de companie şi romantismul vor fi sentimente care îi vor aduce nostalgie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Persoanele născute sub semnul Gemenilor pretind întotdeauna că sunt bine şi stabile.

Ei bine, şi dacă încă mai sunteţi prieteni pe reţelele de socializare, atunci ele vor face orice să ascundă faptul că sunt o epavă fără tine. Ei s-au simţit groaznic pe interior după ce v-aţi despărţit şi şi-au dat seama ce au pierdut. În curând, o să le fie dor de discuţiile voastre, de excursiile de o zi şi vor începe să îşi dorească constant să nu se fi despărţit de tine.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este sensibil şi are tendinţa de a se învinovăţi pentru despărţire.

Natura lui emotivă îl va face să îi fie dor chiar şi de cele mai mici lucruri. De exemplu, să nu primească un mesaj de bună dimineaţa sau apeluri drăguţe la mijlocul zilei. Toate acestea îl vor face să realizeze că a pierdut ce avea mai bun.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este grijuliu şi afectuos, ceea ce înseamnă că nu te va lăsa în pace după despărţire.

El se va asigura că eşti în regulă şi va fi lângă tine dacă e necesar. Ei bine, nu o să îi ia mai mult de o săptămână ca să realizeze ce a pierdut. Acest sentiment va apărea în momentul în care o să se ocupe de un hobby sau de o pasiune la care obişnuiaţi împreună să participaţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este narcisistă şi destul de rece din punct de vedere sentimental, ceea ce îi permite să nu rămână cu un bagaj emoţional după încheierea relaţiei.

Dacă te-ai despărţit de o Fecioară, ar trebuie să eviţi să mai intri în contact cu ea pentru că s-ar putea să te răneşti. Ea o să treacă de la o relaţie la alta şi nu i-ar fi dor de tine pentru că e în permenenţă în căutare de companie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este emotivă şi dependentă de relaţii.

În consecinţă, urăşte să rămână singură, iar despărţirea ar cel mai rău lucru care ar putea să i se întâmple. Îi va fi extrem de dor de tine o lungă perioadă de timp şi există şanse mari să te sune în toiul nopţii pentru a-ţi spune asta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul deţine controlul asupra sentimentelor sale şi are capacitatea de a gândi raţional.

Dacă îi vei lipsi, el nu va ezita să îţi spună să vă împăcaţi şi ce simte. Există momente când chiar ar putea deveni gelos, mai ales dacă te vede cu un alt bărbat, dar îţi va arăta acest lucru. Dacă totuşi vede că duci o viaţă mai bună fără el, atunci va încerca să te uite şi să meargă mai departe.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are curajul de a merge mai departe şi preferă să fie liber.

Să fie implicat într-o relaţie ar putea să îl facă să se simtă captiv, deoarece ar trebui să îşi sacrifice câteva visuri. Partea tristă este că, din cauza firii lui libere, probabil că niciodară nu îşi va da seama că tu eşti aleasa sau că îi este dor de tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este partenerul ideal şi atunci când e implicat într-o relaţie, cuplul format este foarte puternic şi sudat.

Acest lucru îl poate determina să fie cel care domină relaţia şi s-ar putea să nu investească prea multe sentimente în ea. Pe lângă faptul că nu îţi va simţi lipsa, el ar dori o despărţire cât mai rapidă şi simplă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul are trăsături contradictorii, e sensibil şi optimist şi, cu siguranţă, i se va face dor de tine.

Dar, el ar analiza prea mult relaţia voastră şi ar găsi motive care să îl conducă la concluzia că nu eşti tu aleasa. El se va concentra asupra găsirii unui partener mai bun pe viitor pentru că este o persoană optimistă şi chiar dacă i-ar fi dor de tine, nu ţi-ar spune niciodată.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt foarte sentimentali şi probabil că şi-a făcut planuri pe termen lung încă de la prima întâlnire cu tine.

A fi într-o relaţie cu ei este ca un basm în care o mulţime de emoţii şi trăiri plutesc în aer. Fiind sensibili, acestora li se va face dor de tine încă de când ieşi pe uşă şi nu este nevoie de niciun motiv anume pentru a simţi asta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod