Cât de mult te laşi condusă de sentimente, în funcţie de zodia ta

Eşti genul de persoană care se lasă ghidată de inimă şi iei decizii care te fac să te simţi bine pe moment? Nu e neapărat un lucru rău, asta înseamnă că ştii ce vrei de la viaţă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Tu nu gândeşti prea mult înainte de a lua o decizie şi te laşi ghidată de propriile credinţe.

Acesta este motivul pentru care oamenii profită iar şi iar de tine, şi va dura destul de mult până să îi scoţi din viaţa ta. Dacă simţi că cineva sau ceva te poate face fericită, atunci chiar se va întâmpla acest lucru. Nu vei fi doborâtă dacă impulsivitatea ta te face să pierzi din când în când.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Regrete? Ai avut câteva, dar asta nu te împiedică să îţi urmezi visurile.

Dacă ai fost înşelată, nu o să îţi pară rău că ai iubit, la fel cum dacă eşti concediată vei ştii că eşti capabilă să îţi găseşti imediat un nou loc de muncă poate chiar mai bun. Atunci când lucrurile se termină prost, niciodată nu permiţi să îţi distrugă viaţa în vreun fel.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Îţi urmezi instinctul, dar nu ştii de ce faci lucrurile pe care le faci.

Atunci când ai încredere în sentimentele tale, întutdeauna se dovedeşte a fi un lucru bun. Atunci când nu te-ai lăsat ghidată de inimă, ai avut probleme. Nu contează că nu există nicio logică, atât timp cât rezultatele au fost mereu bune, iar decizia s-a dovedit a fi corectă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu îţi ia prea mult până vei considera că cineva ţi-e prieten şi ai încredere să îi spui totul despre tine.

E posibil ca acest lucru să te facă vulnerabilă, dar nu slabă sau fără judecată. Cea mai bună şi rapidă conexiune pe care o poţi avea cu cineva este de a te deschide în faţa ei şi de a gândi cu inima.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Plângi aproape din orice, de la o reclamă cu un bătrân până la un căţel drăguţ care te-a sensibilizat.

Dacă să fii prea sensibilă şi miloasă ar fi o crimă, ai fi arestată chiar acum. Eşti empatică fără să fii conştientă de asta. Eşti sensibilă şi nimeni nu te poate schimba, pur şi simplu gândeşti cu inima în loc de minte!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu e întotdeauna evident de ce eşti atrasă de anumiţi oameni şi de cele mai multe ori nu ai nicio explicaţie bună pentru asta.

S-ar putea ca aceia să nu fie nici pe departe cei mai tari, deştepţi sau amuzanţi, dar au ceva ce îţi place la ei. Atunci când există o scânteie, acţionezi în funcţie de ea şi, de regulă, s-a dovenit a fi o deicizie corectă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ştii că ar trebui să priveşti despărţirea ca sfârşitul relaţiei, dar este dificil pentru tine să nu dai cuiva o a doua şansă sau să reinventezi locul lor în viaţa ta.

Ai tendinţa de-ţi transforma foştii în prieteni, pentru că e în natura ta de a repara lucrurile stricate, sau chiar relaţiile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti o romantică incurabilă, dar chiar şi atunci când te arzi, nu îţi e frică să încerci din nou.

Nu te păcăleşti singură şi te implici conştientă de consecinţe într-o relaţie, dar totuşi plină de speranţă că poate va fi aşa cum îţi doreşti. Nu îţi pasă că eşti considerată naivă atunci când faci cadouri sau organizezi cine romantice, asta eşti tu şi îţi asumi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu te ocupi de emoţiile tale la un alt nivel.

Atunci când iubeşti, tu iubeşti intens, dar dacă urăşti sau te simţi neîndreptăţită, atunci nu te va opri nimic din a te răzbuna. Te laşi ghidată de inimă pentru că tu nu simţi cu jumătăţi de măsură, însă chiar şi atunci când faci ceva din suflet deţii controlul absolut asupra acţiunilor tale.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai tendinţa de a crede în semne şi le urmezi având rezultate mixte.

Vezi o inimă într-o apă şi deja eşti convinsă că Universul îşi reafirmă credinţa în dragoste. Acesta poate fi un realism magic dar te ajută să faci faţă într-o lume care uneori se dovedeşte a fi fără inimă. Atunci când nu mai ai speranţă, găseşti în orice un motiv de a continua!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ştii cu siguranţă să faci diferenţa dintre bine şi rău şi te străduieşti să faci ceea ce trebuie.

Creierul tău ţi-ar putea spune că e în regulă să faci ceva pe jumătate, dar tu nu te-ai simţi bine cu asta. Nu ai putea face faţă vinovăţiei pe care ai simţi-o în cazul în care ai fi prinsă cu minciuna, că înşeli sau că nu faci ceva bine. Eşti genul de persoană care trăieşte pentru a se putea mândri cu ceea ce realizează corect.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pari genul de persoană singuratică, dar adevărul este că îţi pasă mai mult de alte persoane decât de tine.

Prioritatea ta este să te asiguri că persoanele pe care le iubeşti nu au lipsuri şi sunt fericite. Ai devenit o umbră protectoare pentru toţio cei din viaţa ta şi eşti o persoană cu o inimă extrem de mare!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod