6 august. Horoscopul zilei de astăzi. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Săgetător va putea să se ocupe liniştită de afaceri, astrele sunt de partea ei şi o vor ajuta să ia cele mai bune decizii
Berbec

Nu se vor schimba prea multe astazi fata de zilele ce au trecut, si in principal linistea va fi cea care o va marca. Incearca sa iti tii dorintele secrete pentru a nu ii perturba pe cei din familie.

Taur

Ca sa ai succes astazi si sa iasa bine tot ce incepi, ar trebui sa ai alaturi de tine pe toti cei dragi. Suportul celor din jur iti va da mai multa putere decat crezi.

Gemeni

Indiferent ce s-ar intampla astazi, dispozitia ta nu se va schimba si vei ramane la fel de optimista ca si pana acum. Incearca sa nu te implici in certurile unor rude.

Rac

Incearca sa te ocupi mai mult de sanatatea ta, nu o duci prea bine pe acest plan.
Asculta de sfaturile celor dragi, chiar daca de multe ori cicalelile lor te scot din minti!

Leu

Evenimentele la care vei participa azi iti vor aduce prieteni noi, dar si multa energie pozitiva. Te vei simti foarte bine, iar cheful tau de viata ii va inspira pe multi.

Fecioară

Ziua de astazi se anunta a fi memorabila. Un vis de-al tau este tot mai aproape de a deveni realitate, insa nu trebuie sa te bucuri dinainte ca acest lucru sa se intampla!

Balanţă

Este foarte important ca astazi sa incerci sa eviti orice conflict cu superiorii tai, nu esti prea stapana pe reactiile tale.
Impulsivitatea iti poate crea probleme serioase pe plan profesional.

Scorpion

Este o zi buna pentru dragoste si pentru cat mai multe momente petrecute alaturi de partener. Relatia ta amoroasa devine din ce in ce mai serioasa si poate trece din moment in moment la alta etapa.

Săgetător

Este o zi buna pentru afaceri, pentru decizii serioase si angajamente. Esti plina de energie, iar mintea ti-e mai limpede ca oricand. Astrele sunt de partea ta daca esti decisa sa faci unele schimbari!

Capricorn

Ziua de astazi ar putea sa iti aduca schimbari pe plan personal.
Viata sentimentala este marcata de nemultumiri din ce in ce mai mari, de aceea ar trebui sa iti impui noi reguli in relatie!

Vărsător

Incearca sa nu fii emotiva daca trebuie sa transmiti un mesaj serios cuiva drag, chiar daca esti constienta de ceea ce o sa produci. Uneori este mai bine sa spui stop inainte ca lucrurile sa se agraveze.

Peşti

Astazi vei fi plina de sperante, in ciuda vestilor proaste pe care le-ai tot primit. Nu te lasi doborata de necazuri, ci din contra prinzi putere pentru a merge mai departe.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod