zodii care ofera o a doua sansa

5 zodii care oferă mereu o a doua șansă foștilor parteneri

Despărțirile nu sunt niciodată ușoare. Dar cum reacționezi atunci când treci prin asta? Rămâneți prieteni, îl îndepărtezi definitiv din viața ta sau îi oferi o a doua șansă și începi relația de la zero?

Zodiile care își primesc foștii parteneri înapoi au numeroase motive pentru care fac acest lucru, dar rezultatele sunt mereu aceleași.

Să creezi un precedent nu e cel mai sănătos lucru. Dacă partenerul tău știe că îl vei ierta de fiecare dată când greșește, nu va încerca să devină mai bun sau să facă lucrurile mai bine. Există momente când este în regulă să oferim o a doua șansă, dar nu orice relație merită o altă șansă.

  • 5 zodii care le oferă mereu o a doua șansă foștilor parteneri

 

 

Taur


Relațiile nu sunt un moft pentru acest nativ.

Dacă a decis să se implice într-o relație, va investi totul în ea. Dacă relația nu a fost una excelentă, nu există niciun motiv în mintea lui pentru care să creadă că a doua oară nu ar fi mai bine. Din punctul lui de vedere, ar putea fi mult mai ușor a doua oară când ambii parteneri știu la ce să se aștepte. E mai mult decât dispus să se arunce cu capul înainte și să ofere o a doua șansă.

Rac


Când Racul se îndrăgostește, o face pentru totdeauna. Dacă Racul și partenerul său se despart, o parte din inima lui îi va aparține mereu fostului.

Șansele ca el să se întoarcă la foștii parteneri sunt foarte mari. Îi este extrem de dificil să înlăture toată iubirea pe care a simțit-o pentru cineva cândva.



Citește și: Cât de repede se plictisește în relații, în funcție de zodia lui

 

Pești


Peștii sunt cunoscuți pentru că oferă mereu o a doua șansă celor care le-au greșit, în special foștilor parteneri. Peștii sunt nostalgici și tind să privească fostele relații în cel mai pozitiv mod posibil. Consideră că orice relație anterioară are potențial.

Dragostea și afecțiunea nu dispar niciodată, ceea ce va ajuta la recăpătarea încrederii în foștii parteneri și în relație.

Balanță


Balanța își primește întotdeauna fostul partener înapoi pentru că e extrem de amabil și vrea să creadă că acesta s-a schimbat în bine. Dacă fostul îi va cere o a doua șansă, Balanța va crede că are cele mai bune intenții și că ar fi nedrept să nu o facă. Balanța poate fi extrem de impulsivă atunci când vine vorba de ceea ce simte.

Fecioară


Fecioara învață din greșelile ei și știe că dacă relația în care e implicată nu e una sănătoasă, ea va eșua până la urmă.

Cu toate acestea, i-ar plăcea să i se ceară o a doua șansă pentru că își dorește ca a doua oară să aplice tot ce a învățat până acum pentru a fi mai bine. E încrezătoare și are impresia că va recunoaște din prima dacă ceva nu funcționează din nou.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod