zodii care isi dau seama imediat ca minti

5 zodii care își dau seama imediat că minți

Ele îți pot spune că minți doar uitându-se la tine!

În astrologie, există unele zodii care au capacitatea neobișnuită de a detecta imediat când cineva minte. Ele știu unde să caute adevărul și sunt atente la limbajul corpului, cum ar fi clipirea rapidă, închiderea ochilor sau evitarea privirii. Aceste acțiuni pot părea inofensive, dar sunt semne că cineva nu este sincer.

Unii oameni se nasc cu capacitatea de a-și da seama când cineva minte, iar alții dezvoltă acest talent ca mod de autoconservare. Dacă ai fost mințit în repetate rânduri, trebuie să înveți vrând-nevrând cum să te aperi de mincinoși. Dacă nu o faci, destinul tău va fi de victimă.

5 zodii care își dau seama imediat că minți

 

Fecioara

Fecioara este efectiv un detector de minciuni.

Ea are o minte ageră și adună și analizează informațiile astfel încât își dă foarte ușor seama dacă cineva minte. De asemenea, e foarte atentă la detalii, așa că nimic nu poate trece neobservat de ea. Lucrul amuzant este că mincinoșii își vor da seama imediat că ea s-a prins și vor încerca să divagheze de la subiect sau să dea vina pe altcineva.

Gemeni

Gemenii stau foarte bine la capitolul comunicare. Dacă au o bănuială că cineva minte, ei știu exact ce întrebări să pună pentru a-l demasca. Nu numai că știu ce să ceară, dar dacă povestea nu e credibilă, ei se vor prinde imediat.

Își dau seama nu numai din informațiile primite, ci și din modul prin care li se răspunde.

Scorpion

Nu minți un Scorpion, pentru că nu o să iasă bine! Nu va dura mult până o să te dea în vileag. Scorpionul stă foarte bine la capitotul investigație și nu se va lăsa până nu va afla adevărul, indiferent cât timp și energie trebuie să investească. După ce i se confirmă minciuna, el va avea grijă să avertizeze persoana respectivă cu privire la acest lucru. Nu este exclusă o răzbunare sau o pedeapsă.

Capricorn

Capricornul este sceptic, așa că e într-o permanentă alertă.

Uneori, poate dura destul de mult până să creadă adevărul sau să aibă încredere în cineva. El va privi mincinosul în ochi și, dacă persoana respectivă evită contactul vizual, e suficient pentru ca acest nativ să se convingă că i se spune o minciună. Trebuie să-i dovedești că spui adevărul și, dacă nu poți, atunci nu te va mai crede niciodată.

Vărsător

Vărsătorul poate detecta cu ușurință o minciună pentru că este extrem de inteligent. Dacă cineva răspunde la o întrebare cu o altă întrebare se creează o distanță fizică între el și mincinos, astfel încât suspiciunile lui vor fi confirmate.

Vărsătorul nu privește minciunile drept lipsă de respect sau un afront personal ca alte zodii, ci chiar are tendința de a ierta și de a râde de ce s-a întâmplat.  

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod