mercur retrograd viata sentimentala

10 moduri prin care Mercur retrograd îți afectează viața sentimentală

Când Mercur este retrograd, trebuie să ai mare grijă!
Cu siguranță ai auzit de Mercur retrograd, dar e posibil să nu știi exact despre ce e vorba. Mercur este retrograd de obicei de câteva ori pe an și durează câteva săptămâni. Atunci când planeta pare să se deplaseze înapoi pe orbita sa, impactul asupra relațiilor și vieții tale sentimentale poate fi devastator.

10 moduri prin care Mercur retrograd îți afectează relațiile și viața sentimentală


Nu gândești clar

Gândirea ta va fi confuză. Nu vei gândi suficient de clar încât să iei decizii raționale și, probabil, vei interpreta greșit lucrurile. Ai grijă când ieși cu cineva, pentru că e posibil să faci anumite lucruri crezând că între voi doi poate fi mai mult decât o simplă și unică întâlnire. Întâlnirile amoroase pot fi doar simple întâlniri. E posibil să ai o întâlnire care are șansa să se mai repete, dar asta nu înseamnă neapărat că se poate transforma într-o relație adevărată.
Chiar dacă pare că se îndreaptă în direcția potrivită, trebuie să reții faptul că Mercur retrograd aduce relații temporare și că nu trebuie să te atașezi prea mult de cel/cea cu care ieși.

Totul este inexplicabil de ciudat

Atmosfera dintre tine și partener este ciudată, iar interacțiunile cu acesta pot fi destul de incomode. Este posibil să fii, de asemenea, blocat într-o anumită gândire, supraalimentând tot ce ai făcut în viața ta la un moment dat.

Toate relațiile tale pot fi zdruncinate

Mercur retrograd nu afectează doar relația cu persoana cu care te întâlnești în acest moment. E posibil să-ți afecteze și fosta/fostul partener care apare dintr-o dată în viața ta având o grămadă de lucruri de spus. Nicio relație nu este scutită de această nebunie.

S-ar putea să fii destul de retras

Totul se desfășoară cu încetinitorul, așadar nu vei participa la prea multe evenimente sociale și nu vei fi promt atunci când vine vorba de întâlniri romantice.
Dacă încerci să te forțezi să faci ceea ce nu îți dorești, te vei simți foarte incomod.

Lucrurile se desfășoară cu întârziere

Mercur retrograd te face pe tine și pe toți ceilalți predispuși la întârzieri. Acest lucru poate însemna o întârziere la o întâlnire amoroasă, făcându-l pe cel/cea care te așteaptă să își iasă din minți.  

Nu ar trebui să iei nicio decizie importantă

Având în vedere că toată ceața și comunicarea ineficientă plutesc în aer în această perioadă, nu ar trebui să iei decizii importante. Chiar dacă o faci, e posibil ca deciziile tale să se schimbe odată ce Mercur retrograd ajunge la final. Încearcă să nu închei vreun acord serios, deoarece poți fi privit drept o persoană necinstită sau instabilă atunci când inevitabil te vei răzgândi. Nu e vorba că ești viclean, dar circumstanțele se pot schimba.


Mesajele tale pot fi interpretate greșit

Comunicarea este un haos total în timpul lui Mercur retrograd. Oamenii sunt predispuși să tragă concluzii pripite și să facă presupuneri. Poți face și tu același lucru, interpretând greșit mesaje care sunt, de fapt, amabile și pline de iubire. Este o perioadă a confuziilor.

Cumpărarea cadourilor poate fi o idee proastă

Categoric nu cumpăra ceva scump, dar chiar și cadourile simbolice nu sunt cea mai bună idee. Poți afla acest lucru atunci când mergi să le achiziționezi și descoperi că produsele dorite nu mai sunt în stoc. Sau, le vei cumpăra și vei regreta mai târziu. De asemenea, partenerul tău poate descoperi ce surpriză îi pregătești.

E posibil să fii mai uituc/uitucă

Nu este exclus să îți uiți telefonul acasă și să fii nevoit/ă să te întorci acasă după el, întârziind astfel la întâlnire. Uitarea este inevitabilă în această perioadă, făcându-te să acționezi haotic.
De asemenea, se poate întâmpla să pierzi cadouri, așa că dacă ai un cadou pentru cineva, fii extrem de grijuliu/grijulie.

Ai putea fi indecis/indecisă

Despărțirile se întâmplă adesea în timp ce Mercur este retrograd, pentru că toată lumea este aiurită. După aceea, cel mai probabil te vei simți groaznic și te vei răzgândi. Acest lucru este foarte posibil dacă ești implicat/ă într-o relație și poate veni atât din partea ta, cât și din a partenerului tău în egală măsură.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod