5 zodii care atrag parteneri nepotriviți în viața lor

Ai avut până acum doar relații toxice care te-au epuizat? Dacă da, este posibil să te numeri printre zodiile care atrag oamenii nepotriviți în viața lor!

Fiecare are norocul lui atunci când vine vorba de dragoste. Unii sunt cu adevărat binecuvântați, pe când alții atrag oamenii nepotriviți în viața lor ca un magnet. Acest lucru se întâmplă mai ales din cauza propriilor noastre nesiguranțe și a rănilor nevindecate.

Citește și: 3 zodii de neoprit. Sunt extrem de puternice și rezistente

  • Iată 5 zodii care atrag parteneri nepotriviți în viața lor

 

 

Scorpion


Scorpionii sunt cunoscuți pentru intensitatea și pasiunea lor înnăscute, care pot crea relații interesante și imprevizibile.

Cu toate acestea, ei pot fi, de asemenea, predispuși la gelozie, posesivitate și obsesie pentru control, ceea ce poate crea o dinamică toxică în relații.



Într-adevăr, nu se plictisesc niciodată în relații, dar la un moment dat, ambii parteneri au de suferit.

Pești


Peștii sunt profunzi și au o mare sensibilitate emoțională, ceea ce îi poate face parteneri foarte empatici și grijulii.

Dar pot fi, de asemenea, predispuși la codependență și tind să-și sacrifice propriile nevoi și limite de dragul partenerului lor, atrăgând mai ales parteneri narcisiști.

Gemeni


Gemenii sunt fermecători și inteligenți, ceea ce îi poate face parteneri intriganți și provocatori.

Reversul medaliei este că le place prea mult să se joace cu mintea partenerului, supunându-i la tot felul de teste psihologice.



De obicei atrag oameni la fel de toxici, care transformă relația într-un câmp de luptă până la epuizare.

Poate te interesează și: Cum vor zodiile să fie iubite

Capricorn


Acest semn zodiacal caută un partener care să-i valideze sentimentele. Vrea să se simtă în siguranță și vrea pe cineva care să-i ofere stabilitatea pe care nu o poate obține singur.

Când căutăm în altcineva ceva ce credem că nu suntem, relația devine toxică.

Un Capricorn nu își dorește un partener egal, ci pe cineva care... să-l completeze, pentru că îi este frică de singurătate.



Dar asta înseamnă că adesea atrage oameni toxici ale căror capricii trebuie să le îndeplinească, chiar dacă nu se aliniază cu valorile lor.

Săgetător


Săgetătorii sunt prietenoși și atrag toate tipurile de oameni, uneori și pe cei greșiți.

Vor să simtă că sunt iubiți cu adevărat și că partenerul lor ar face orice pentru ei, dar gesturile de care este capabil celălalt sunt adesea toxice.

Săgetătorul rămâne în relații dăunătoare mult timp dacă primesc în mod constant impulsuri de dopamină.

Pe de altă parte, Berbecul, Taurul, Racul, Leul, Fecioara, Balanța și Vărsătorul sunt semne mult mai atente când vine vorba de relații.

Nu au nicio problemă să-și ia rămas bun dacă nu îi tratezi așa cum își doresc.


Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod