Vazut si placut

Vazut si placut



Descopera acum un nou mod de a te parfuma: din cap pana in picioare! Firmele de cosmetice v-au pregatit cateva oferte tentante, pentru care puteti opta in functie de gust.

Clarins
Eau Dynamisant, primul parfum cu efect de tratare, combina proprietatile benefice ale plantelor cu bucuria senzuala a aromei. Intinzand si revitalizand pielea, lasa o pelicula catifelata, aromata si emolienta pe corp, datorata actiunii de tratament a plantelor.
Poate fi aplicat si la soare (nu este foto-sensibil).

Lancome
Noua apa de corp relaxanta Lancome are o textura surprinzatoare, care hidrateaza, tonifica si regenereza pielea, lasand dupa fiecare pulverizare o senzatie de prospetime si de revigorare. Pe baza de ingrediente naturale cu extracte de portocale amarui si mandarine, cu un continut bogat de uleiuri esentiale, apa de corp cu cele trei variante-Aroma Calm, Aroma Tonic si Aroma Fit- lasa o senzatie unica de prospetime.

Chopard
Mira-Bai Satin Body Spray. Aceasta formula pentru corp, cu vaporizator, usor parfumata, contine ingrediente care hidrateaza pielea in profunzime. Notele de baza confirma semnatura distincta a casei de parfumuri Chopard, emanand caldura senzuala a ambrei si a lemnului de santal.

Adidas
Tonic Adidas Woman Sport. Fie ca suntem la birou sau in sala de fitness, luptand cu temperaturile ridicate ale verii, oricare dintre noi si-ar dori o adiere de prospetime.
Noul tonic Adidas Woman Sport te parfumeaza, te energizeaza, dar iti si hidrateaza pielea. Asa ca este bine sa-l ai la indemana oricand simti nevoia sa te racoresti.

The Body Shop
Body Spray. Spray-ul de corp de la The Body Shop disponibil in trei variante-White Musk, Oceanus si Vanilla Body Spray- este solutia perfecta pentru o piele hidratata si frumos parfumata. Datorita continutului de extracte de calendula si glicerina vegetala, spray-ul de corp lasa pielea fina si catifelata.

Oriflame
Spray pentru corp New Spirit. Un spray proaspat, special creat pentru tonificarea intregului corp. Datorita continutului energizant cu note de citrice si menta, lasa pielea neteda si hidratata in acelasi timp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod