Valentina Pelinel şi-a asociat imaginea cu o clinică de lux

La şedinţa foto, s-a transformat în doctoriţă.
Este o femeie frumoasă, iar acest lucru i-a adus numeroase avantaje Valentinei Pelinel. Este una dintre cele mai solicitate vedete pentru contracte de imagine, iar printre cele care şi le-a adăugat în palmares, cel mai recent este cu o clinică stomatologică de lux.
 
După ce a redevenit o femeie liberă, cariera Valentinei Pelinel a înflorit spectaculos. Tot mai multe centre de înfrumuseţare şi-au dorit-o ca imagine. Recent, diva a bătut palma cu reprezentanţii unei clinici stomatologice de lux, din Bucureşti.
Serviciile şi materialele de înaltă calitate, dar şi profesionalismul medicului stomatolog Valentin Răducanu, care şi-a definitivat studiile la New York şi a lucrat ani buni într-o clinică din Franţa avându-i pacienţi pe politicieni de-acolo, au convins-o pe frumoasa vedetă să se asocieze cu acesta, dar şi să-i fie pacientă atât ea, cât şi mama ei. Zilele trecute, a avut loc şi o şedinţă foto, iar clinica s-a transformat în studio foto pentru câteva ore. Hair stylist-ul Alin Smith a coafat-o, cei de la Adore Cakes au răsfăţat-o cu prăjituri bio.
S-au distrat la maxim, iar Pelinel au avut ocazia să experimenteze rolul de doctor. Valentin Răducanu s-a transformat în pacient, iar vedeta echipată cu o seringă, într-o doctoriţă super sexy. La finalul şedinţei, fiecare şi-a reluat locul.

"Un zâmbet face cât o mie de cuvinte. Dintotdeauna, am foat o persoana zâmbitoare, pozitivă, încrezatoare. De asemenea, în meseria mea, zâmbetul e important. Pentru asta însă, ai nevoie de o dantură îngrijită"
, a spus Valentina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod