In perioada 2 – 11 aprilie, in ajunul Floriilor se deschide “Targul cadourilor de Paste” la Sala Dalles

Cum sarbatoarea Floriilor si cea a Pastelui bate la usa, iar toata lumea va cauta solutii inspirate de daruri pentru cei cu nume de flori dar si pentru Iepuras, “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles, din perioada 2 – 11 aprilie, reprezinta cea mai potrivita alegere.
De la cafea si ceaiuri aromate, delicatese si confiserie si pana la bijuterii din argint si pietre semipretioase sau bijuterii de autor, fiecare vizitator al Targului cadourilor de Paste de la Sala Dalles va gasi cate un dar pentru cei dragi. Obiecte din ceramica si lemn pictat, precum si alte produse handmade vor fi expuse la standul artistilor plastici. Produsele apicole si terapeutice, dar si cosmeticele si produsele de make-up bio vor face parte din oferta adresata celor care au permanent in vedere ideea de viata sanatoasa.

Imbracati in straie de sarbatoare, mesterii populari invitati la „Targul cadourilor de Paste” vor impartasi vizitatorilor din tainele incondeierii oualor si a picturii icoanelor, cioplitului lemnului si confectionarii de podoabe si vor putea fi urmariti la lucru.

Decoratiunile si cadourile inedite prezentate la “Targul cadourilor de Paste” de la Sala Dalles.
articolele de imbracaminte si accesoriile vor putea satisface cu siguranta si cele mai pretentioase gusturi. Nici cei mici nu vor fi neglijati astfel ca jucarii dintre cele mai variate pot fi alese pentru a umple tolba Iepurasului de Paste.

La “Targul cadourilor de Paste” va veti intalni si cu invitati speciali. Anca Alungulesei ii va invata pe cei prezenti ca “sanatatea se invata”, in cadrul atelierelor de gatit Rawcoco, care va avea loc sambata, 4 aprilie, de la ora 14.00.

“Va astept sambata sa va arat cum puteti sa va faceti acasa cozonac raw vegan in doar 20 de minute! Fara foc, fara zahar, fara faina dar cu gust! Este stiut deja ca, in perioada sarbatorilor, multi dintre noi se plang de faptul ca se ingrasa.
Si pe buna dreptate, deoarece masa este extrem de imbelsugata, abunda in fripturi, maioneze si, bineinteles cozonac. Zaharul, faina alba si drojdia din cozonac sunt  cei care ne ingrasa. Astfel, in loc sa petrecem sarbatorile  linistite alaturi de cei dragi, vom fi stresati, ca ne vom ingrasa. In afara de asta, acesta varianta de cozonac pe care o voi prepara poate fi consumata atat de persoanele care sufera de diabet, dar si de catre cei care au diverse intolerante (lactoza sau gluten). Daca sunteti curiosi sa vedeti, dar sa si gustati, va astept sambata, 4 aprilie, la ora 14.00, la Sala Dalles.
Participatii vor fi inscrisi automat la o tombola si vor primi din partea noastra o cutie plina cu surpize dulci, direct de la RawCoco, prima cofetarie-ceainarie raw vegana din Romania”
, declara Anca Alungulesei.

Insa aceasta nu este tot – adultii si copiii care vor merge la Sala Dalles in perioada 2 – 11 aprilie vor putea participa la o serie de ateliere in cadrul carora vor invata  sa picteze ceramica, sa faca modelaj in lut, sa ciopleasca lemnul, sau sa incondeieze ouale pentru masa festiva de Paste.

“Targul cadourilor de Paste” (https://www.facebook.com/sala.dalles) de la Sala Dalles poate fi vizitat in perioada 2 – 11 aprilie, intre orele 10.00 – 20.00.
Intrarea este libera.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod