Un nou trend: Tatuaje care par rupte din natură. Pe care ţi l-ai face?

Tatuajele ei se confundă foarte uşor cu plantele reale. O artistă observă detalii din natură şi reuşeşte să le realizeze perfect pe corpul uman. Rezultatul e spectaculos!

Artista Pis Saro a uimit o lume întreagă cu tatuajele sale care par rupte din natură. Artista din Crimeea îşi găseşte inspiraţia în natură şi în schimbările pe care le generează fiecare anotimp în parte. Ea are o tehnică strălucită care implică multă culoare, iar rezultatul final pare atât de real şi poate fi confundat foarte uşor cu o plantă reală.

"Inspiraţia mea vien odată cu schimbarea anotimpurilor. Sunt pasionată de flori şi le privesc cu atenţie în timp ce cresc, analizând fiecare detaliu în parte de la nivelul petalelor şi a frunzelor.

Nu sunt nicidecum atât de simple precum ar părea la o primă vedere! Îmi place foarte mult să studiez cu atenţie plantele, animalele şi păsările din diverse regiuni ale lumii, fiind mereu în căutare de noi idei pentru tatuajele mele", spune Pis Saro, citată de publicaţia Illusion Magazine.

Mergând pe ideea că în natură totul este perfect, artista susţine că sursa de inspiraţie o găseşte călătorind în diverse ţări pentru a observa detalii pe lângă care poate alţii trec.


"Călătoriile ocupă un loc important în viaţa mea. Până acum am fost în Turcia, Liban, Germania, Olanda, Cehia şi urmează să vizitez Elveţia ... Alături de soţul meu face aceste escapade fără a cheltui mulţi bani, fiind fericiţi să găsim soluţiile cele mai ieftine. În natură, totul este perfect şi este sursa inepuizabilă de inspiraţie", spune artista.

Convinge-te singură de tatuajele sale perfect şi poate găseşti inspiraţie pentru următorul tatuaj pe care vrei să ţi-l faci!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod