Cele mai dezastruoase tatuaje transformate în opere de artă. 30 de imagini

Multe persoane rămân toată viaţa pe corp cu tatuajele lor dezastruoase, însă alţii aleg să şi le transforme în adevărate opere de artă. Descoperă incredibilele transformări!
Sunt mulţi oameni în lume care îşi fac desene permanente pe corp pe care apoi le regretă. Fie că sunt făcute greşit sau transmit o stare în care apoi nu se mai regăsesc, cert e că există soluţii pentru deciziile eronate luate într-un anumit moment al vieţii.

Dacă îţi e ruşine cu tatuajul pe care ţi l-ai făcut şi este şi pe o parte a corpului pe care chiar nu o poţi ascunde, cu siguranţă cea mai bună soluţie este mergi la un salon specializat pentru transfomare. E nevoie de o muncă enormă pentru a repara ce alţii au stricat, însă rezultatele sunt spectaculoase. Poţi să ştergi defintiv numele fostul iubit tatuat pe braţ sau poţi să îl transformi într-o imagine aproape reală la care te vei uita cu drag de fiecare dată. Important e să găseşti acea persoană care îţi poate da cele mai bune sfaturi şi care este extrem de pricepută în această artă.

Boredpanda ne prezintă câteva dovezi că se poate să transformi tatuaje oribile în adevărate capodopere.
8 Iulie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod