Workshop de automachiaj cu Marian Tănase

Fără îndoială ai și tu o colegă care apare în fiecare zi la birou de parcă și-ar fi petrecut dimineata în studioul unui Makeup Artist sau ar fi fost vaccinată împotriva cearcănelor, petelor roșii sau punctelor negre.
Cel mai probabil însă, ea stăpânește câteva tehnici corecte de automachiaj, care îi accentuează atuurile și pe care le aplică cu minim de efort în zece minute în fiecare dimineață. Poți să înveți și tu cum să-ți pui singură în valoarea trăsăturile și să ascunzi urmele unui somn prea scurt sau micile imperfecțiuni ale tenului, într-un workshop de automachaj susținut Marian Tănase (pentru prieteni Tase), Makeup Artist și formator cu peste 11 ani de experiență în domeniu.

De-a lungul timpului, Tase a colaborat cu prestigioși fotografi români (Marius Bărăgan, Cosmin Gogu, Alex Gâlmeanu, Doru Amăriucăi, Mihai Stetcu, Ciprian Strugariu, Gabriel Hennessey, Oltin Dogaru, Corina Olaru, Alex Conu, Kathrin Weident), branduri cosmetice (Numeric Proof, KIM Brushes, Chanel, Revlon, MAC, MUFE, Paese, Bioderma, Vichy, Ivatherm), publicații glossy (InStyle, FHM, Cockaigne, Viva, Tabu, Tango, Maxim, The One, Men’s Health, GQ), canale TV, dar și celebrități autohtone și internaționale.

Tase este și Makeup Trainer la The NEST, un butic de training potrivit celor care își doresc să învețe tehnici aplicate pentru o comunicare și o imagine personală mai bună, într-o manieră personalizată și extrem de practică, pe care să le poată folosi în profesia lor de bază, dar și în preocupările lor din afara spațiului profesional.

Tase spune că “Femeile care nu se machiază au de pierdut un ruj, un rimel, niște complimente.
Poate chiar acele complimente care să le dea încredere în sine.
” Așadar, nu mai lăsa nerostite complimentele pe care le meriți, adună-ți prietenele și petreceți o dimineață de weekend la un workshop de automachiaj cu Tase. Alegeți-vă data  și anunțați-ne la team@thenestproject.ro sau la telefon 0748 101 422.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod