Anamaria Ferentz a militat pentru Colectiv in fata Consulatului Roman din Los Angeles

Anamaria Ferentz a organizat in Los Angeles un eveniment de comemorare in memoria victimelor de la Colectiv.
Artista a fost profund impresionata de tragedia care a avut loc in acea vineri neagra la clubul Colectiv, in care si-au pierdut viata o multime de tineri frumosi. Astfel, ea a luat atitudine si chiar daca este departe de tara, peste ocean, si-a mobilizat toti prietenii din Los Angeles, orasul care i-a devenit casa de cativa ani de zile, si s-au adunat cu totii, pe 22 noiembrie, in fata Consulatului Roman din L.A., cu pancarte si mesaje.

Mi-am mobilizat prietenii si ne-am adunat duminica trecuta in fata Consulatului Roman din Los Angeles pentru victimile tragediei din #Colectiv, pentru familiile lor si pentru noi.
Uniti suntem Romania! Acesta a fost mesajul pe care am vrut sa-l transmitem!  Un 'mare' om din Romania spunea: " Orice popor e mai unit si mai ambițios decât cel roman". Țin sa ii descurajez afirmarea avand in vedere ca noi romanii iesim pe străzi pentru a ne cere drepturile. Asta e poporul roman: un popor unit. Unul pentru toți si toți pentru unul. Sa strigam toti: 'Jos Coruptia!'  Ce spuneti? Suntem uniti? Ne-am intalnit cu flori, steaguri, mesaje si lumanari! Inca sunt socata de ceea ce s-a intamplat la Colectiv! Toate gandurile mele se indreapta catre familiile indoliate!
”, a declarat Anamaria Ferentz.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod