Trucul simplu prin care Kim Kardashian și-a decolorat părul

În urmă cu câteva săptămâni, Kim Kardashian a făcut o schimbare radicală de look, care i-a surprins pe fanii săi. Starleta și-a nuanțat părul blond platinat într-un ton pastelat de roz.
Este prima dată când vedeta a apelat la o astfel de nuanță pastelată, astfel că persoanele care o urmăresc pe paginile de socializare s-au întrebat dacă nu cumva Kim poartă o perucă. Vedeta s-a grăbit să clarifice că este părul său natural și că, într-adevăr, s-a vopsit roz.

Dar așa cum ne-au obișnuit deja toate membrele clanului Kardashian, schimbările frecvente de look fac parte din viața lor de zi cu zi. Iar la finalul săptămânii trecute, Kim Kardashian și-a anunțat fanii că și-a decolorat părul.

 Tehnica folosită de vedetă este pe cât de neobișnuită, pe atât de ieftină și utilă.
Starleta a anunțat printr-o postare pe Instagram că părul său nu mai este o nuanță intensă de roz, ci una mult mai pală.

Kim a dezvăluit într-o postare de pe blogul ei că și-a decolorat părul folosind vitamina C. "Truc pentru păr: Am pisat vitamina C și am amestecat-o cu șampon ca să scot vopseaua roz din păr. Detalii pe aplicația mea", a scris starleta pe contul său Instagram.

În postarea "Trucul pe care l-am folosit pentru a estompa nuanța de roz a părului meu", Kim a explicat că plănuia deja de ceva timp să scape de pigmetul roz din păr.
Pentru a face acest lucru, vedeta a pisat câteva tablete de vitamina C și a adăugat pudra în șamponul său. Apoi s-a spălat pe cap și a lăsat șamponul să acționeze timp de 20 de minute. Deși spera ca părul său să redevină blodul pe care l-a avut înainte de a se vopsi roz, Kim a obținut un ton mult mai deschis de roz, dar de care se declară mulțumită.

Rezultatul arată foarte bine, având în vedere trucul foarte simplu și deloc costisitor pe care vedeta l-a folosit. Vitamina C îndepărtează o parte din pigmetul fixat în interiorul firelor de păr, ceea ce estompează destul de mult culoarea.
Rezultatul obținut de Kim Kardashian este un ton deschis și discret de roz, un look interesant și elegant. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod