Olivia Jordan, desemnată Miss SUA, după un concurs controversat

Tânăra de 26 de ani din Oklahoma a fost desemnată Miss SUA, duminică, într-o competiţie marcată de controverse, ca urmare a declaraţiilor făcute de miliardarul american Donald Trump, coproprietar al evenimentului, la adresa imigranţilor mexicani.

Olivia Jordan a fost aleasă câştigătoare a celei de-a 64-a ediţii a Miss SUA, învingându-le în această competiţie de frumuseţe pe alte 50 de concurente, relatează site-ul huffingtonpost.com, citat de agenţia Mediafax.

Aceasta a primit coroana de Miss SUA de la câştigătoarea de anul trecut a competiţiei, Nia Sanchez, din Nevada.

Ediţia din acest an a fost marcată de multe controverse, în urma declaraţiilor la adresa imigranţilor mexicani făcute de Donald Trump, în timpul discursului prin care magnatul american a anunţat că va candida pentru a fi nominalizat din partea Partidului Republican la alegerile prezidenţiale din 2016.

Totuşi, după mai multe săptămâni de controverse generate de afirmaţiile lui Donald Trump, concursul s-a desfăşurat fără nicio problemă şi în lipsa celebrului magnat.

Astfel, accentul a căzut pe tinerele precum Olivia Jordan, care au muncit din greu în timpul acestei competiţii, notează publicaţia menţionată de Mediafax.

Câştigătoarea a fost urmată în clasamentul final de Ylianna Guerra, în vârstă de 22 de ani, din Texas (desemnată first runner-up), şi de Anea Garcia, de 20 de ani, din Rhode Island (second runner-up).

Topul cinci al competiţiei a fost completat de Miss Nevada Brittany McGown, în vârstă de 25 de ani (third runner-up), şi de Miss Maryland Mame Adjei, în vârstă de 23 de ani.

Concursul de frumuseţe s-a desfăşurat la Baton Rouge, în Louisiana, fiind difuzat de REELZ, o televiziune americană independentă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod