Jennie Garth s-a căsătorit pentru a treia oară

Actriţa americană s-a căsătorit, sâmbătă, cu actorul şi producătorul Dave Abrams, ceremonia restrânsă având loc la ferma pe care starul o deţine în Los Olivos, California, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"A fost o seară perfectă. Suntem foarte fericiţi să-i avem alături pe prietenii şi familiile noastre", au declarat cei doi.

Actriţa, în vârstă de 43 de ani, l-a cunoscut pe Dave Abrams, cu nouă ani mai tânăr, la o "întâlnire pe nevăzute" în 2014, iar acesta a cerut-o de soţie în luna martie a acestui an.

"Lucrurile s-au aranjat de la sine, eu spuneam că nu am nevoie, că nu vreau şi s-a întâmplat. Mă completează", a declarat Garth pentru revista People.

Aceasta este a treia căsătorie a actriţei, cunoscută pentru rolul din serialul "Beverley Hills 90210".

Vedeta americană are trei fiice - Luca, în vârstă de 17 ani, Lola, în vârstă de 12 ani, şi Fiona, în vârstă de opt ani - cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei "Twilight", de care a divorţat în 2013. Jennie Garth a mai fost căsătorită cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod