Cum sa iti faci singura o coafura perfecta pentru vara!

Vara perferi sa iti strangi parul intr-o coada simpla sau sa iti faci cateva bucle lejere? Iata ce coafura ne invata hairstilistul Gina Aron.

Pregatiti parul pentru coafat utilizand un sampon si o masca hidratanta pe baza de proteina de matase. Aplicati pe parul ud serul Silk Therapy si uscati. Trasati o carare laterala si apoi sectionati partea laterala din dreptul urechii. Prindeti restul parului strans cu un elastic de par.

Cu ajutorul unui ondulator, realizati bucle din toata sectiunea de par prins, iar pentru un plus de stralucire, aplicati spray-ul de Biosilk Shine On.Aplicati Biosilk Shine On si pe  partea laterala ramasa libera si alegeti sectiuni mici pe care le impletiti.

Pe masura ce impletiti, prindeti impletiturile facute cu o agrafa.Taiati apoi elasticul, asigurandu-va astfel ca nu stricati buclele.Pieptanati cu o perie deasa buclele, dandu-le un aspect natural.Tapati apoi partea de top pentru a obtine volumul dorit si pieptanati.Ati obtinut o coafura perfecta de vara, cu care veti intoarce toate privirile.

Model: Lavinia Badea; Hairstyling: Gina Aron; Produse folosite: Sampon Biosilk Hydrating Therapy, Masca Biosilk Hydrating Therapy, Ser Biosilk Silk Therapy, Spray Biosilk Shine On.

Articol realizat cu ajutorul Chic Salon. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod