Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu au adus ''Extravaganza'' la Brasov!

Weekendul acesta la Brasov s-a desfasurat cel mai mare festival international de moda al verii. Ploaia si frigul ce s-au abatut peste orasul de la poalele Tampei a fost invins insa de cei doi designeri brasoveni, Lacramioara Iordachescu si Adela Diaconu, ce au incins atmosfera cu show-ul lor de moda.
O colectie unica prin originalitatea ei, costume de baie cu aplicatii delicate de flori cusute manual, cele mai frumoase manechine din Romania printre care Miss Romania 2014, Miss FashionTv 2015 fiind puse in valoare prin frumusetea acestor piese vestimentare. Prin coregrafia facuta in care manechinele s-au dezbacat senzual pe scena de rochiile vaporoase ramanand in costumele de baie, atmosfera s-a incins publicul prezent fiind transpus de la frig si ploaie la soare, mare. Balerinele de la Opera din Brasov au deschis prezentarea de moda si au incantat publicul prin gratia, feminitatea si talentul lor. Adela Diaconu a avut un dublu rol, si anume aceea de designer si prezentator al Festivalului alaturi de colegul sau de la Nova Tv, Filip George.

FashionTv Festival, desfasurat la Aro Palace Brasov intre 26 si 27 iunie, a oferit o premiera pentru moda brasoveana, debutul colaborarii dintre vedeta de televiziune Adela Diaconu si designerul Lacaramioara Iordachescu.
Cu o experienta de 20 de ani in moda a Lacramioarei si a brandului sau Diolastilis,  si patrunderea de ceva vreme in lumea fashion a Adelei ca si designer, cele doua brasovence au lansat in acest festival o colectie speciala si indrazneata, unica in Romania – Extravaganza.

Colectia ''Extravaganza''  este o explozie de culoare, transpusa insa cu mult bun gust in piese vestimentare unice, lucrate manual. O vara 2015 luxoasa, cu accente pe detalii care se regasesc pe mixuri deux piece de pantaloni scurti si top, rochii cu  broderie florala aplicata manual, rochii vaporoase cu printuri florale, chifonuri si voaluri cu matase , culori incadescente. Ideea de versatilitilate si adaptabilitate a tinutelor au surprins placut, publicul feminin.

Colectia are la baza o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante,combinatii de croieli clasice cu linii moderne. Culorile sunt calde, fresh, o paleta bogata de la portocaliu, verde, rosu, coray, galben, pana la roz fluorescent si servesc ca fundal pentru broderii si aplicatii pretioase.
Aplicatiile manuale confera stralucire tinutelor, rezultatul fiind dat de o serie de outfituri pretioase. Creatiile urmeaza linia vaporoasa a tesaturilor, care invaluie placut corpul - dat fiind faptul ca au fost folosite, in principal, matasea si voalul. Croiala este una impecabila, designerii urmarind linia corpului feminin. Sub denumirea de ''Extravaganza'', colectia a adus pe catwalk piese unicat lucrate manual , care au pus in valoare silueta feminina.

Adela Diaconu, a reușit în ultimii 10 ani să îmbine cu succes iubirea pentru sportul alb, cu profesia de jurnalist și cu pasiunea pentru modă. Adela şi-a câştigat celebritatea şi s-a impus în mass-media naţională şi locală ca producător şi realizator al emisiunii „BV 01 ADE” la Nova TV.

Meritele sale profesionale au fost apreciate, emisiunea a carui producator si prezentator este fiind premiată la mai multe gale de televiziune din România pentru cea mai bună și longevivă emisiune Tv de lifestyle din România, cea mai bună emisiune de fashion și lifestyle, premiul pentru eleganță și stil în televiziune.

Apariţiile Adelei din cadrul emisiunilor – ţinute vestimentare create, accesorizate și stilizate chiar de ea – au atras atenţia și admirația telespectatorilor, colegilor de breaslă și a multor vedete din țara noastră.
După ce a practicat mulți ani tenisul de performanță, a cochetat  cu politica și s-a impus ca producător și realizator de emisiuni de televiziune, Adela a ales să creeze pentru telespectatoarele ei fidele colecţii vestimentare care să le reprezinte și să le evidențieze personalitatea.

Filosofia designerului Lacramioara Iordachescu referitoare la estetica este ca “Tinutele de colectie trebuie sa aiba un design special astfel ca ele sa ramina in memoria oamenilor ca fiind tinute inocente, diafane in forma, dar suficient de indraznete pentru a evidentia trupul feminin”. Este îndrăgostită până peste cap de modă si o inspira oamenii, vremea frumoasă şi marea. Ii este foarte simplu să creeze cele mai sophisticate ţinute de ocazie, pentru care foloseste mătăsuri naturale, duchese: un gen de tafta cu compoziţie de mătase, dar şi dantele, fie că sunt brodate sau franţuzeşti.
In atelierul de creaţie al designerului Lăcrămioara Iordăchescu orice model poate prinde contur şi nu există limite ale imaginaţiei când vine vorba de forme, culori şi accesorii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod