Carmen Negoiță îți dă 5 motive ca să te tunzi scurt în 2016

Carmen Negoiță a început noul an cu un nou look. Fashion bloggerul a ales o nouă tunsoare, având acum părul mai scurt ca niciodată.

Vedeta susține că astfel de look este mult mai ușor de întreținut și enumără cinci motive pentru care doamnele și domnișoarele ar putea să își scurteze lungimea părului anul acesta.

“Mi-am dorit dintotdeauna să adopt acest tip de tunsoare și nu regret că am făcut acest pas.
Multe prietene mă întreabă dacă e mai ușor sau mai complicat să îl întrețin acum, la aceasta lungime. Așa că m-am gândit să vă expun 5 motive pentru care să alegi părul scurt.

1.    Îl coafez în 10 min.

Nu vă imaginați acum că nu mai trebuie să trec pe la coafor… Însă nu atât de des cât o făceam atunci când aveam părul lung. După un antrenament la sală, în 10 minute îmi fac o coafură decentă doar cu o perie și un uscător de păr. Iar, dacă tot nu stă, pun puțin gel pe degete și îl modelez. La fel de ușor este și în vacanțe. În plus, atunci când începe să crească, nu e necesar să fug imediat la coafor, ci îl pot retușa cu o mașină de tuns.

2.    Îmi pune in evidență trăsăturile feței.

Auzim tot timpul ca părul lung este o dovada de feminitate. Consider, însă, că părul scurt îți luminează fața, îl scoate în evidență ochii, pomeții, buzele, forma feței, iar acest lucru poate să fie foarte sexy. Firesc, nu va imaginați că o să fiți pe placul tuturor, însă nici nu cred că vă doriți asta, nu?

3.    Pot trece cu ușurință de la un look punk, la unul chic sau retro. În funcție de ținuta pe care o am, pot să aleg și coafura care mi se potrivește. Cu volum, întins pe spate, natural… Orice stil se poate realiza și pe un păr scurt, chiar cu mai puțin efort.

4.     Sunt în tendințe.

Eu mi-am dorit părul scurt de aproape doi ani, însă nu m-am tuns ca să fiu neaparat în tendințe, ci pentru că asta consider că mă reprezintă. Dar, daca sunt și în trend, cu atât mai bine!

5.    Se potrivește mult mai bine cu stilul meu androgin. Nu sunt anti-bucle, rochii supermulate, dar nu cred că acestea mă reprezintă în totalitate. În schimb, un costum de inspirație masculină, alături de un păr scurt și pantofi cu toc reprezintă conceptul meu de a fi sexy”, a scris vedeta pe blogul ei, www.carmennegoita.com.

 

Carmen Negoiță este unul din cei mai cunoscuți fashion bloggeri din România și un promotor al stilului de viață sănătos prin intermediul alimentației raw vegane.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod