Astăzi, de la 15.30, Digi24 si Digi Film transmit live din Los Angeles anuntarea nominalizarilor la premiile Oscar 2016

Suspansul va lua sfârşit. Astăzi, de la 15.30, într-o transmisiune în direct din Los Angeles, Digi24 şi Digi Film anunţă nominalizările la Oscarurile din acest an.

Preşedintele Academiei Americane de film, Cheryl Boone Isaacs, actorii Guillermo del Toro şi John Krasinski şi regizorul Ang Lee sunt cei care îi vor anunţa pe nominalizaţii la cea de-a 88-a ediţie a premiilor Oscar, la toate cele 24 de categorii.

După acordarea în urmă cu o săptămână a Globurilor de Aur au apărut şi primii favoriţii. Criticii cred că şanse mari pentru a pleca acasă cu un Oscar au Leonardo DiCaprio, Kate Winslet şi Matt Damon. Peliculele „Războiul Stelelor”, „The Revenant” şi „The Martian” se înscrie şi ele în cursa favoriţilor la categoria cele mai bune filme.

Gala Premiilor Oscar va avea loc în noaptea de 28 spre 29 februarie.

În România evenimentul va fi transmis în exclusivitate de Digi24 și DigiFilm. De la 01.20 Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta cele mai importante momente ale serii, din studioul Digi24. De altfel, postul de televiziune va difuza, începând de joi, 14 ianuarie, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar. Premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953 încoace.

Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6000 de profesionişti ai filmului) îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Toate informaţiile despre ediţia din acest an a premiilor Oscar le puteţi găsi pe www.digi24-ro, pe www.digi-film.ro şi pe paginile de Facebook Digi24 şi Digi Film.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod