4 aplicații care te ajută să-ți schimbi culoarea părului

Având în vedere că trăim într-o lume în care tehnologia are un cuvânt destul de important de spus, poți afla care este culoarea părului ce ți se potrivește chiar și fără a părăsi casa. Iată cele mai utilizate aplicaţii de schimbat culoarea părului.
Ai nevoie doar de un smartphone și răbdare pentru a încerca diferite stiluri în mod virtual, înainte de a strica iremediabil culoarea naturală a părului. Nu iremediabil, dar destul încât să fie nevoie să te vopsești imediat după ce abia ți-ai schimbat culoarea părului. Iată ce aplicații poți să folosești pentru a-ți schimba culoarea părului!

1. Aplicaţii de schimbat culoarea părului: Hair MakeOver


Această aplicație este ușor de folosit. Poți experimenta cu noi culori ale părului și coafuri în fiecare zi, ca să nu mai spunem că te poți distra alături de prieteni și colegi, alegând împreună culoarea părului potrivită.
Salvează poza care îți place și arată-i-o stilistului tău. Îți va lua mai puțin de un minut să încerci diferite tunsori sau coafuri cu ajutorul acestei aplicații, care este gratis.

2. Your Perfect Hairstyle


Aceasta este o altă aplicație gratuită, care te poate ajuta să alegi cea mai potrivită coafură pentru tine. Aplicația îți dă posibilitatea să alegi dintre mai multe tipuri de tunsori, de diferite lungi, înainte de a te decide să-ți tunzi podoaba capilară. Trebuie doar să urci poza ta și să alegi. Aplicația este gratuită, însă poți achiziționa anumite caracteristici ale acesteia contra cost. 

3. Hair Color Booth


Dacă simți că a venit momentul să experimentezi o culoare a părului îndrăzneață, atunci Hair Color Booth este o aplicație pe care trebuie neapărat să o descarci, înainte de a-ți deteriora părul. În locul experimentelor directe pe părul tău, aplicația îți permite să încerci culoarea potrivită în prealabil.
Iar părul tău îți va mulțumi negreșit.

4. Aplicaţie de schimbat culoarea părului: Change Hair and Eye Color


Ți-ai dorit vreodată o anumită culoare a părului, însă ți-ai dat seama că aceasta nu se potrivește deloc cu culoarea ochilor tăi? Aplicația Change Hair and Eye Color vine în ajutorul tău și, pe lângă schimbarea culorii părului, îți oferă șansa de a-ți schimba și culoarea ochilor pentru a se potrivi. Iar în momentul în care descoperi o combinație de care nu te mai poți dezlipi, poți opta chiar și pentru niște lentile, care să te ajute să menții mixul de culoare dorit.

Chiar dacă te-ai gândit din timp ce culoare a părului ți-ai dori, ar trebui să te consulți și cu stilistul tău, deoarece te poate sfătui ce culori merg cel mai bine cu tenul tău și, mai mult, ce culori pot prinde pe părul tău, fără a-l deteriora prea tare.
Însă, dacă vrei doar să vezi rapid cum ţi-ar sta cu o altă nuanţă, apelează la aplicaţiile de schimbat culoarea părului.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 15 Dec 2019, 04:40
    Schimbare culoare in blond-argintiu si tunsoare

    Buna seara! Va rog ajutati-ma cu cateva modele de tunsori pentru par cu volum si putin infoiat pana pe umeri .Imi place foarte mult sa stea cat mai lipit de cap ci nu infoiat sau cu volumsi m-am gandit cs m-ar ajuta o tunsoare in scari si tot odata schimbarea culorii din ciocolatiu in blond argintiu(gri) Doresc o tunsoare care sa pot sa-l si prind putin sa-mi stea minunat fetei mele ovale si ochi caprui! Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod