Sephora a aflat secretul unghiilor îngrijite și frumos lăcuite!

Înainte de toate, trebuie să putem conta pe întreaga  colectie de produse care ne fac unghiile impecabile. Apoi să aplicăm culorile celei mai recente selecții de lacuri de unghii. Sau, în funcție de dorințele fiecăreia, să aplicăm stickere pentru diverse efecte de stil (cu ajutorul rolelor de stickere pentru o manichiură french). Și pentru a termina așa cum se cuvine, să plonjăm degetele, unghiile și cuticulele în spuma dizolvantă, special concepută pentru acestea. Și o putem lua de la început… Sephora a descoperit tot ceea ce avem nevoie  să ne facem manichiura acasă, ca la un adevărat salon profesional!

New Color Hit Shades:  Femeilor le place să varieze plăcerile.

Ca și lacurile de unghii, de altfel. De aceea Sephora a inventat 8 noi nuanțe pentru lacul său de unghii star, Color Hit. Aplicare extra-simplă, pensulă cu lățimea potrivită, uscare rapidă, acoperire optimă, culori vibrante, strălucire garantată și rezistență îndelungată… Și pe deasupra un preț foarte mic, pentru a putea le colecționa pe toate! Mai mult de atât nici că se poate?!

Nu veți putea rezista tentației de a colecționa lacurile de unghii Color Hit cu efectele lor multiple (de lac, sidefat, cu paiete) și Top Coat-urile Nail Designer (cu efect de foc de artificii, auriu, argintiu…), și infinității de posibilități pe care le oferă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod