Sani mai fermi? 6 sedinte si vezi diferenta!

Indiferent de marimea si forma sanilor, toate femeile isi doresc sani mai fermi. Dar, stilul de viata, stresul, dietele sau pur si simplu timpul ajung, mai devreme sau mai tarziu, sa-si lase amprenta asupra bustului. Efectele nu sunt tocmai placute, dar situatia poate fi remediata usor, fara durere, fara interventii chirurgicale si fara timp de recuperare.

Este momentul sa incercati o experienta unica. Ea se numeste Icoone si este un tratament non-invaziv ce trateaza eficient depozitele de grasime localizata, celulita inestetica si laxitatea pielii, redand complet fermitatea.

Aparatul este prevazut cu un set de aplicatoare cu role motorizate echipate cu o multitudine de orificii menite sa realizeze Stimularea Multi Micro Alveolara ce determina fibroblastele sa produca elastina si colagen nou. Tratamentul ofera un masaj delicat ce tonifica si reda elasticitatea pielii in zona bustului.

Gata cu frica de bisturiu si durerile ingrozitoare! O sedinta Icoone dureaza doar 40 de minute si este nevoie de un numar de 6 sedinte pentru ca tratamentul sa fie complet si efectele de lunga durata.

Procedura poate fi gasita in cele mai bune centre de frumusete si clinici estetice din lume. Intrand in lumea Icoone primiti accesul la o tehnologie avansata si la o varietate de servicii: reducere celulita, lifting fata, gat si decolteu, reducere riduri adanci, estompare linii de expresie, remodelare brate si picioare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod