Rimmel prezintă noua Colecție Nude by Kate Moss

Ești pregătită să încerci? Nimeni nu știe mai bine decât Kate că nuanțele neutre creează un aspect superb și minimalist, putând fi purtate atât ziua cât și noaptea, atât cu ținute cuminți cât și sexy. În plus, există o tonalitate de nud potrivită pentru fiecare nuanță a pielii – perfect pentru a-ți pune în valoare eleganța naturală.  

Kate a creat cele mai dorite nuanțe pentru unghii ale sezonului. Inspirată de podiumurile de modă și de propriul ei simț stilistic, Colecția Nude by Kate Moss oferă nuanțe de roz delicat, corai subtil, bej ca de cașmir sau tonuri cafenii bogate – chiar există câte o nuanță chic pentru oricine!  

Tendințe nude în manichiură: Salon Pro cu Lycra® By Kate - Aplică unghiilor tale stilul aproape-nud al noilor tendințe în make-up cu cele cinci nuanțe nude ale Salon Pro With Lycra®i Nail Polish.

Alege din tonuri de bej cremos Bare Yourself #126, nuanțe ca de cacao Gentle Kiss #127, maro-uri rozalii Soul Session #237, bej-gri Mystify Me #128 sau espresso bogat Sensual Spice #129.

Culorile elegante fără efort îți fac unghiile să arate strălucitoare și la modă. Ești gata să încerci cea mai stilată paletă de nuanțe a acestui sezon? Arată nemaipomenit în nuanțe natural, din cap până-n picioare, cu noua colecție Rimmel Nude Collection by Kate Moss. Get the London look.   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod