Noutăţi de la Guerlain- Un Soir a L'Opera- Colecţia de Crăciun 2014

O searムla operムeste o searムfestivăƒ, chiar dacă ești la Opera Scala din Milano, Garnier din Paris, Bolshoi din Moscova sau Covent Garden din Londra, intotdeauna este o plăcere să asculți Mozart sau Verdi, săƒaplauzi trupa de balet Marius Petipa sau Rudolph Nureyev. Sub lumina reflectoarelor de la operă, colecție de Crăciun Guerlain din acest an este cu adevărat festivă!

Paleta Petrouchka, combină inteligent 5 nuanțe pentru ploape în armonie perfectă cu 4 tonuri de blush mate, pentru a putea realiza un machiaj sofisticat.  Fardurile de ploape cu texturi irizate fac pereche cu nuanțele de blush, ce pot fi folosite împreună sau separat: roz proaspăt și coral pentru revigorare, lemn de trandafir și maro pentru sculptare. Odată desfăcută, paleta dezvăluie un cadou surpriză: un accesoriu modern, inspirat din panglicile balerinelor, ce poate fi purtat la mână sau ca accesoriu în păr.

Editie limitata.
În ambalajul prețios, perlele ascund un secret. Ca prin magie, ele pot corecta semnele de oboseală și pot reda luminozitatea naturală a tenului (perlele albe au rolul de a ilumina, cele bej și aurii uniformizează tenul iar rozul perlat împrospătează, ca o atingere de culoare).  Perlele legendare Meteorites, o constelatie unica pentru iluminarea si corectarea tenului cu o singura miscare: in forma de G, de la Guerlain.  Editie limitata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod