Noutăţi de la Guerlain: arta pentru curăţarea şi îngrijirea tenului

De peste 100 de ani, Guerlain a transformat ritualul de curățare al tenului într-o artă autentică de înfrumusețare, creând tehnici de masaj și texturi senzoriale ce au ca scop relaxarea și protejarea pielii. Curățarea reprezintă primul pas în ingijirea tenului.
În fiecare zi, pielea este supusă agresiunilor din mediu, impurități, raze UV și particule poluante care încetinesc activitatea celulară, treptat tenul devine lipsit de strălucire.
În acest an, Guerlain introduce noile produse de curățare, care îndeplinesc asteptările tuturor femeilor, cu rol antioxidant și anti-poluare.  În inima formulei, ulei Nigella(chimen negru), floare a cărei puteri de detoxifiere, hidratare și calmare sunt cunoscute încă din antichitate.  Activitatea celulară este reactivată.  Considerată o comoară în Orient, floarea Nigella reprezenta remediul secret utilizat de regine ale Egiptului, Cleopatra și Nefertiti.  Fiecare produs are o formulă unică care combină expertiza de îngrijire a pielii și curățarea eficientă într-o textură senzorială fără precedent.Cele 5 secrete esențiale pentru frumusețe sunt prezentate in flacoane elegante, ce au o semnătură olfactivă exclusiva formată din ceai alb, note de mosc si iasomie.

EAU DE BEAUTÉ - Apă micelară pentru față și ochi, îmbină eficacitatea unui produs de demachiere cu eficiența de curățare în profunzime a loțiunii tonice, într-o singură etapă.
Pielea este intens hidratată, suplă și catifelată. Nu necesită clătire.

CRÈME DE BEAUTÉ & LAIT DE BEAUTÉ - 2 Secrete pentru frumusețe care învaluie pielea cu delicatețe și confort absolut, asigurând in  același timp hidratare și senzație de relaxare.

Formulă de curățare și îngrijire a pielii, se recomandă tenului care prezintă semne de oboseală, sensibil, uscat.

Beauté des Yeux - Formulă bifazică pentru curățarea și îngrijirea sensibilă a zonei ochilor, se poate folosi și de persoanele care poartă lentile de contact.
Secretul Guerlain: aplică produs pe o cotoneta și ține câteva secunde pe ochi; datorită acțiunii energizante, formula activează regenerarea și fortificarea genelor.

MOUSSE DE BEAUTÉ - Spuma de curățare este produsul ideal pentru tenul mixt-gras, lăsând pielea cu o senzație de prospețime și confort pe tot parcursul zilei.  Produsele se vor lansa in magazine pe data de 15 iulie.  Preturi aproximative: Beauté des Yeux 222 lei; MOUSSE DE BEAUTÉ 243 lei; CRÈME DE BEAUTÉ 335 lei; LAIT DE BEAUTÉ 243 lei; EAU DE BEAUTÉ 243 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod