Descoperă noul J Beverly Hills Platinum 5-în-1 Styling&Conditioning Creme: îngrijire de 5 stele pentru un păr irezistibil

Probabil cele mai detestate zile din an nu sunt acelea in care deadline-urile presante determina amanarea concediului, ci acelea in care suvitele de par neascultatoare isi pun amprenta asupra starii de spirit si implicit asupra eficientei in mediul profesional.

Chiar si starurile hollywood-iene se confrunta cu “bad hair days”, insa nu si de cand au la indemna produsul magic conceput de specialistii J Beverly Hills, brandul care insoteste de fiecare data aparitiile impecabile pe catwalk-urile fashion week-urilor internationale si pe covorul rosu, la cele mai importante evenimente de gala. Vestea buna este ca Platinum 5-in-1 a traversat oceanul cu viteza luminii, pentru a ajunge chiar inainte de inceperea verii in cele mai bine cotate saloane din Romania.

“Perfect timing” ar spune americanii, sintagma definind cel mai bine misiunea lui Platinum 5-in-1: protectia eficienta si completa a parului intr-o perioada a anului in care acesta este supus celor mai agresive actiuni ale factorilor de mediu: umiditate excesiva, expunere prelungita la soare, baile in mare sau in piscina etc.

Platinum 5-in-1 alatura proprietatile hidratante ale unui conditioner, actiunii de fortificare si revitalizare capilara a unui tratament concentrat si protectiei termice eficiente oferite de un produs dedicat.

Iar daca listei beneficiilor i se mai adauga si controlul incretirii alaturi de un plus de maleabilitate si de stralucire, rezulta un elixir cu adevarat magic.

Formula Platinum 5-in-1 a fost special creata pantru a oferi parului cel mai inalt nivel de protectie termica si UV, insa gratie uleiurilor extrase din cocos si din semintele de struguri, produsul isi dovedeste in egala masura capacitatile de reconstructie si de regenerare a fibrei capilare. Uleiul de cocos, bogat in antioxidanti si in substante emoliente, previne deshidratarea parului, in timp ce uleiul din seminte de struguri stimuleaza regenerarea, confera un aspect neted si matasos, imbunatatind vizibil calitatea podoabei capilare inca de la prima utilizare.
Complexul botanic, aflat la baza intregii game J Beverly Hills, actioneaza ca un scut de protectie impotriva efectelor pe care aparatele de styling le au asupra parului, permitand utilizarea acestora in deplina siguranta, chiar si la temperaturi ridicate, si minimizand riscul degradarii in timp a fibrei capilare.

Umectantii inclusi in formula Platinum 5-in-1 confera produsului proprietati anti-frizz de exceptie: parul fin si poros cu tendinte de incretire devine maleabil, usor de coafat, mentinandu-si forma si tinuta de-a lungul intregii zile.

Platinum 5-in-1 este recomandat a fi aplicat pe parul proaspat spalat, dupa ce excesul de apa a fost indepartat cu ajutorul unui prosop, intr-un strat fin, pornind de la radacina pana la varfuri.

Ulterior parul poate fi uscat cu foehn-ul si coafat in mod obisnuit.

Prezentat sub forma unei emulsii lejere, ultra-confortabile si cu parfum fresh, Platinum 5-in-1 este secretul hairstylistilor din saloanele de prestigiu, pe care acum fiecare femeie il poate lua cu sine acasa (produsul este disponibil la revanzare in saloane). Platinum 5-in-1, noul produs star al J Beverly Hills, inseamna hranire si hidratare, stralucire, reparare si regenerare, styling perfect si protectie termica si UV. Un ritual complet de ingrijire, cuprins intr-un produs care imbunateste calitatea parului cu fiecare noua zi de utilizare!

Platinum 5-in-1 (J Beverly Hills) poate fi achizionat de la .1 Concept (Str.
Stirbei Voda, nr.53-55) si din saloanele partenere la pretul recomandat de 193 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod