Cryogen - The cool way to slim away

Cercetătorii americani au demonstrat ştiinţific şi au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur şi ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism prin îngheţarea lor
Cercetătorii americani au demonstrat ştiinţific şi au aprobat FDA criolipoliza ca tratament sigur şi ireversibil de eliminare naturală a celulelor grase din organism  prin îngheţarea lor. Este soluţia perfect naturală! Dacă liposucţia este o metodă extrem de invazivă, ce implică riscuri mari, recuperare dificilă, procedeu dureros şi mai ales total agresiv pentru corpul tău, criolipoliza este un proces perfect natural. Exact în asta constă marea inovaţie a acestei terapii:  declanşează un proces natural şi cunoscut corpului tău. Mai exact, criolipoliza foloseşte un proces de răcire targetat care distruge celulele grase de sub piele, efectiv îngheţându-le până la punctul de eliminare.

Cryogen un sistem avansat high-tech care duce tehnologia la rang de artă.
Reprezintă îmbinarea perfectă a două terapii puternice: criolipoliza şi laser soft. Cercetătorii japonezi au fost cei care au maximizat rezultatul dat de criolipoliză prin adăugarea de fascicule laser care sparg depozitele calcifiate de grăsime astfel încât îngheţarea individuală a celulelor grase care trebuie eliminate să se producă mai rapid. Echipament inovator  pentru slăbire localizată ce foloseşte tehnologia dublă a criolipolizei + laser soft cu 2 capete de tratament pentru aplicare simultan. Rezultate definitive. De la o oră de tratament standard cu criolipoliză, terapia prin criolipoliză + laser soft distruge celulele grase în numai 30 de minute.  Laserul sparge blocurile de grăsime, iar criolipoliza ingheaţă rapid celulele grase şi provoacă apoptoza.


Celulele grase îngheaţă mai rapid decât restul celulelor din organism, ca atare se modifică morfologic şi intră într-un proces natural de moarte celulară.
Organismul le elimină natural fără alte intervenţii sau terapii suplimentare. Acest proces poartă numele de apoptoză. Restul ţesuturilor şi nervii rămân intacte, deoarece lipidele din celula grasă se cristalizează la o temperatură mai mare decât apa din celelalte celule. Ulterior tratamentului, celulele grase sunt eliminate treptat, în următoarele săptămâni, de către sistemul limfatic. Stratul de grăsime este astfel dramatic redus, conturul siluetei modificat natural, definitiv şi fără efecte secundare.

Rezultate rapide. Fără efecte adverse. Faţă de alte proceduri, tratamentul Cryogen ia puţin timp şi e destul de simplu să se muleze chiar şi pe cel mai încărcat program.
În plus, imediat după tratament îţi poţi continua activitatea normală. Nu doare, nu ai nevoie de perioadă de recuperare, nu ai nevoie de vizite exhaustive la salon. Nu este o procedură dureroasă şi nu încarcă ficatul cu grăsimi deoarece distrugerea celulelor grase şi eliminarea grăsimilor este graduală. Cryogen nu doar că beneficiază de o terapie inovatoare cu efecte uimitoare, dar propune şi două capete de tratament care pot lucra simultan. Este un aparat exclusivist ce beneficiază de tehnologie japoneză de înaltă calitate şi de dotări pe măsură: 3 ecrane LCD cu touch-screen, computer intern ultra-performant, design futurist.  Procedura poate fi efectuata la orice sediu Keiko Slim Spa.
Mai multe detalii pe www.keiko.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod