Crema pentru tratamentul cosurilor Clearasil

Un ten curat iti da increderea
E primavara! Ne dorim un look nou, fresh si bineinteles in tendinte. Ne dorim prospetime, relaxare si un ten de invidiat. Te-ai saturat de problemele tenului? Nu mai vrei sa simti cum un cos iti strica buna dispozitie chiar in cele mai importante momente? Nu mai suporti look-ul de „dalmatian“? Clearasil iti ofera solutia unui ten care sa straluceasca de sanatate.

Crema pentru tratamentul cosurilor din gama Clearasil este destinata tratarii si indepartarii cosurilor deja aparute sau in formare.

Se foloseste zilnic, in asociere cu unul din produsele de curatare, ingredientii sai speciali ajutand la deschiderea porilor infundati. Practic crema are un triplu mod de actiune: deschide porii infundati, absoarbe excesul de sebum si apoi usuca si trateaza locul respectiv. Se aplica pe fata curata, numai pe zona afectata, dupa ce s-a folosit in prealabil unul din produsele de curatare Clearasil.

Poti cumpara crema pentru tratamentul cosurilor Clearasil din farmacii si magazinele de specialitate la pretul recomandat de 18.90 RON.

 

Comentariile 51-53 din 53

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • aaaaaa pe 18 Iun 2008, 07:25
    am

    am avut cosuri o gramada si acuma am dat cu clearasil e o minune imediat ati trece e extrem de bun

    2
    1

  • ONA pe 18 Mai 2008, 19:33
    cum sa scap de cosuri si mai ales de puncte negre

    si eu am cam aceeasi problema k lenutzika...folosesc de mult timp zineritul si a cam inceput sa mi se usuce tenul..ba chiar sa se exfolieze..folosesc creme hidratante k sa mai atenuez....as dori sa-mi recomadati un produs bun pt a scapa de cosuri si puncte negre....am incercat destule si pana acum nici unul nu a functionat in intregime..astept raspuns..plsss

    2
    3

  • lenutzika pe 25 Mar 2008, 22:55
    cum pot scapa de cosuri

    am 15 ani si vreau sa scap de cosurile si punctele negre....m-am dat pina acum cu zinerit si m-a ajutat insa au trecut 3 luni de cind ma dau,si vreau sa va intreb daca il mai pot folosi in continuare....si daca nu imi puteti spune ce este mai bun pt a scapa de cosuri,nu sunt pe toata fata,insa sunt destule pe frunte si barbie si in zona nasului......ajutati-ma pleasee!!!

    2
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod