Crema bio protecţie solară - QI COSMETICS de la Longeviv, care nu vă privează de culoarea frumoasă a bronzului

O crema naturala 100%, pentru protectie solara, ce contine ingrediente organice si actioneaza ca o bariera impotriva razelor UV. Indicele de protectie solara este estimat la FPS 20.
Crema bio pentru protectie solara are un factor estimat de protectie de FPS20, astfel ca nu va priveaza de culoarea frumoasa a bronzului si nici nu lasa ca razele nocive sa afecteze pielea. Cu un iz parfumat de cacao, acest produs bio ar trebui sa fie nelipsit din trusa de vara.

Ingrediente:

Ulei de nuca de cocos – asigura o hidratare profunda, astfel ajutand la consolidarea tesuturilor.Unt de cacao are un continut ridicat de antioxidanti ce confera un puternic efect anti-imbatranire, stimuleaza sinteza de colagen si hraneste tesuturile cutanate. Confera suplete si elasticitate, intensifica regenerarea si intareste rezistenta pielii.

Ulei de catina – un veritabil factor de protectie solara, are cele mai semnificative componente biologice active, cum sunt: vitamina E, vitamina C si beta carotenul un veritabil factor de protectie solara, deoarece are cele mai semnificative componente biologice active, cum sunt: vitamina E sau tocoferol – cel mai apreciat antioxidant natural, vitamina C si beta carotenul.

Ulei de susan – absoarbe o parte din razele UV, protejeaza pielea si intarzie procesul de imbătrânire, regenereaza şi hidratează pielea şi reduce inflamaţiile.
Este foarte bun pentru pielea arsă de soare care are nevoie de refacere. Protectie solara SPF 4. Vitamina E este un antioxidant puternic, care promoveaza productia de colagen si care va ajuta ca pielea sa arate tanara si supla.Non-nano oxid de zinc si dioxid de titan – sunt filtre minerale ce actioneaza ca bariera fizica de protectie contra razelor UVA & UVB.

Ceara de albine reduce pierderea de apa din tesuturi si are efect calmant. Ulei de susan presat la rece*, ulei de cocos*, unt de cacao brut*, ulei de catina presat la rece, ceara de albine, ulei de ricin presat la rece*, oxid de zinc, dioxid de titan, vitamina E*.  100% ingrediente naturale, 70.5% ingrediente organice. A se folosi in 6 luni de la achizitie. Se pastreaza la temperaturi de sub 30 ° C, departe de lumina directa si umiditate.
Evitati contactul apei cu produsul din borcan pentru a nu contamina cu bacterii/mucegaiuri. Cantitate: 50 ml. Produs in Romania cu ingrediente 100% naturale dintre care 75% sunt de orgine certificata organic.

Top 10 lucruri mai putin cunoscute despte pielea ta

Pielea este un organ viu, nu o simpla membrana, tocmai de aceea e important sa stim cat mai multe lucruri despre invelisul corpului nostru pentru a-i oferi protectie maxima.

1. Pielea intinsa a unui om adult acopera o suprafata de circa 2 metri patrati, reprezentand 2% din greutatea totala a corpului.

2. Cuticulele, sau straturile de piele moarta, acumuleaza o proteina numita keratina, esentiala in rolul de protectie al pielii.

3. La fiecare 28 de zile pielea sanatosa se schimba. De la varsta de 30 de ani este bine sa folosim o crema anti-rid, pentru ca, din pacate, cantitatea de colagen natural al pielii nu mai este aceeasi.

4.
Peste 50% din impuritatile care se gasesc in casa ta sunt alcatuite din “piele moarta”

5. Fiecate centimetru al pielii noastre are rezistenta si e formata astfel incat sa se adapteze.
Pielea mainilor este altfel fata de cea de pe abdomen.

6. Cea mai fina piele se gaseste pe pleoape.

7. Lipidele sunt grasimi naturale care au grija ca stratul exterior al pielii sa nu fie distrus de factorii extreni ca produsele cosmetice cu ingredinete chimice si alcool.

8. Pielea “naparleste”! In fiecare minut milioane de celule se desprind de matricea intercelulara.

9. Culoarea pielii este rezultatul unei proteine numita melanina. Melanocitele sunt cele care elibereaza pigmentul de culoare.

Exista doua tipuri de melanina:   Eumelanina- adevarata melanina, neagra sau maro, prezenta la persoanele cu piele inchisa la culoare;         Feomelanina- melanina rosie, prezenta la persoanele cu pielea alba, parul roscat care nu protejeaza impotriva razelor UV, fiind fotosensibila.

10.
1 din 110.00 de oameni sufera de albinism.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod