Sanatate si frumusete cu AVON COLOR

Noua colectie AVON COLOR propune o gama de produse care raspund cresterii exigentelor femeilor. Acestea cauta in primul rand calitatea in produsele de machiaj si intretinere pe care le folosesc. Pregatindu-ne deja pentru primavara, colectia pune accent in acelasi timp pe culoare si efecte greu de ignorat, in ceea ce priveste machiajul.


Long&Rich Dual Ended Mascara, noul rimel de la AVON COLOR aduce sanatate si frumusete genelor oferind tratament la un capat si rimel pentru alungirea genelor la celalalt.

Long&Rich Dual Ended Mascara
174.900 lei - 30% reducere


Nou de asemenea, rujul Dramatic Pout Lip Duo, care face parte din gama AVON COLOR, propune buze ingrijite si senzuale cu ajutorul unui singur produs: balsam hidratant incolor la un capat si culoare in 6 nuante la celalalt.
Dramatic Pout Lip Duo
229.900 lei - 35% reducere


Secrets of India, noile produse ale gamei Planet SPA, au fost create tinand cont de traditiile indiene conform carora frumusetea vine din sufletul omului ca rezultat al armoniei interioare.
Aceasta ar fi obtinuta prin ierburi si uleiuri care confera echilibru trupului si sufletului. Produsele Secrets of India contin santal, lotus si mirodenii.
Gel de dus exfoliant Secretele Indiei
149.900 lei - 40% reducere
Lotiune hidratanta pentru masaj Secretele Indiei
149.900 lei - 40% reducere
Ulei tratament pentru par Secretele Indiei
99.900 lei - 60% reducere



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod