Sprâncene perfecte!

Cred că ești de acord cu mine când spun că sprâncenele sunt, poate, cele mai importante elemente care se găsesc pe chipul tău și fără ele, frumusețea nu ar fi posibilă, oricât de mult am

Cred că ești de acord cu mine când spun că sprâncenele sunt, poate, cele mai importante elemente care se găsesc pe chipul tău și fără ele, frumusețea nu ar fi posibilă, oricât de mult am încerca. Pe lângă scopul lor de a proteja ochii, acestea conturează foarte frumos privirea, scoțând-o în evidență.

O sprânceană frumoasă nu este nici groasă și nici subțire, indiferent dacă este sau nu în tendințe. O sprânceană frumoasă este cea care se potrivește cel mai bine cu trăsăturile tale.

Altfel spus, sprâncenele trebuie să fie unghiulare, rotunde, subțiri sau groase, în funcție de trăsăturile tale.

Nu-ți voi spune cum să te pensezi. Sunt convinsă că te pensezi deja de ceva timp si că te-ai documentat despre asta. În schimb, iți voi da câteva trucuri care sper să te ajute în procesul spre sprâncenele perfecte pe care ți le dorești atât de mult.

În primul rând, chiar dacă la unele persoane diferența este mai abruptă decât la altele, niciodată partea dreaptă nu este egală cu partea stângă.

Un ochi este mai mic și altul mai mare, o sprânceană mai sus și alta mai jos, un sân mai mare și altul mai mic etc. Astfel, ne este foarte greu să ne dăm singure forma sprâncenelor, în așa fel încât acestea să fie egale, pe aceeași linie și să reducă diferența de mărime a ochilor.

Cea mai sigură metodă de a ajunge la forma perfectă este să apelezi la un profesionist și apoi să încerci să-ți păstrezi forma.

Greșeala pe care am întâlnit-o de nenumărate ori este pensatul pe patul de cosmetică.

Este imposibil să-ți dai seama de trăsăturile cuiva, uitâdu-te de sus în jos. Majoritatea cosmeticienelor își pun clientele pe patul de cosmetică și ele se așează pe un scaun, deasupra capului lor. Rezultatul este tragicȘ deoarece nu au cum să-și dea seama care sunt trăsăturile clientei, realizează forma clasică de sprânceană, cea rotundă și arcuită pe toată lungimea ei. Pensate foarte mult timp, firele vor crește din ce în ce mai rare și redefinirea unei forme devine imposibilă.

În concluzie, dacă vrei să ai sprâncene frumoase, care să se potrivească trăsăturilor tale, atunci este important să nu te pensezi singură (poți în schimb să îți pensezi firele care ies din formă și care încurcă) și să găsești o cosmeticiană care stă față în față cu tine și care îți studiază trăsăturile, înainte de a se grăbi să pună mâna pe pensetă.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod