Secretele buzelor senzuale

Anul acesta se poartă rujul roșu. Toate femeile își doresc să-l poarte și, din punctul meu de vedere, rujul roșu nu ar trebui să lipsească din portfardul niciunei femei. O să-ți spun

Anul acesta se poartă rujul roșu. Toate femeile își doresc să-l poarte și, din punctul meu de vedere, rujul roșu nu ar trebui să lipsească din portfardul niciunei femei.

O să-ți spun exact ce trebuie să faci, ca să ai niște buze de invidiat și să atragi atenția celor din jur cu surâsul tău strălucitor.

Însă înainte de asta, trebuie să-mi fac datoria și să-ți spun că rujul roșu se poartă doar seara și doar la ocazii speciale. În rest, purtat la birou sau dimineața, o să atragi atenția, însă nu într-un mod plăcut.

Să începem!

Înainte de a aplica o culoare pe buze, asigură-te că acestea sunt hidratate și exfoliate.

Aplică un strat subțire de fond de ten peste ele, pentru a ajuta rujul să reziste mai mult pe buze.

Ia un creion de buze foarte ascuțit, în aceeași nuanță cu cea a rujului pe care urmează să-l aplici și trasează-ți reperele atât pe buza superioară, cât și pe cea inferioară (când spun repere, mă refer la „M”-ul din mijlocul conturului buzei superioare și la linia dreaptă orizontală din mijlocul conturului buzei inferioare). Acum trasează cu ajutorul creionului conturul buzelor, întotdeauna dinspre exterior către interior (de la colțul buzelor, către mijlocul acestora).

Nu este indicat să depășești conturul natural al buzelor, oricât de mult ți-ai dori ca acestea să pară mai mari. Dacă exagerezi, vei obține un aspect artificial, deloc de dorit.

Aplică rujul cu mare grijă pe toată suprafața buzelor, acoperind și creionul contur, aplicat anterior. Încearcă să nu aplici prea mult produs, pentru că altfel există riscul să-ți migreze de pe buze și să-ți păteze dinții.

Iar acum urmează secretul: ia un creion alb (sau o pensulă subțire cu anticearcăn) și aplică puțin (foarte puțin!) produs pe toată lungimea buzei superioare, imediat lângă conturul realizat din creionul de buze.

Acest lucru va face ca buzele să iasă în evidență, să pară mai mari și mai senzuale.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod