Se poartă frumusețea!

Așa cum cred că deja te-ai obișnuit, odată cu intrarea în funcție a noului sezon, apar și tendințele. Indiferent dacă vorbim de haine, încălțăminte, accesorii, păr sau machiaj, toată

mac-fabulous-feline-burmese-beauty-makeup-lookAșa cum cred că deja te-ai obișnuit, odată cu intrarea în funcție a noului sezon, apar și tendințele. Indiferent dacă vorbim de haine, încălțăminte, accesorii, păr sau machiaj, toată lumea este preocupată să afle tendințele și să “fie în pas cu moda”.

Sunt perfect de acord cu asta. Da, trebuie să cunoști ceea ce se poartă și să îți orientezi garderoba în funcție de asta. Însă, în ceea ce privește machiajul, lucrurile stau diferit. Asta cel puțin din punctul meu de vedere.

Să-ți explic! De exemplu, anul acesta se poartă rujul roșu.

Însă dacă ai buzele subțiri, inegale și ochii apropiați, atunci utilizarea rujului roșu este cea mai proastă decizie. Anul acesta se poartă sprâncenele bine definite. Însă dacă ai trăsături puternice, atunci ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să pui accent și mai mult pe sprâncene. Din nou, se poartă pomeții accentuați. Dar dacă pomeții tăi sunt deja proeminenți, nu e așa că nu vei vrea să-i scoți și mai mult în evidență?

Având în vedere cele spuse mai sus, consider că se poartă doar ceea ce ne face să fim mai frumoase și ceea ce ne ajută să scoatem în evidență lucrurile cele mai plăcute la noi.

În ceea ce privește machiajul, este indicat să accepți faptul că, indiferent de sezon, vârstă sau ocazie, se poartă frumusețea! Atâta timp cât consideri că îți stă bine cu ruj roșu, atunci folosește-l.

Altfel, stai departe de el, pentru că vei risca să porți un machiaj care te va dezavantaja. Alege-ți două-trei tipuri de machiaj care te fac să te simți frumoasă (și ai garanția că și ceilalți consideră că îți stă bine cu felul în care te-ai machiat) și nu încerca să folosești, de exemplu, verde, doar pentru că se poartă.

Dacă ești de acord cu articolul acesta, atunci ai înțeles că tendințele la care mă refer sunt, de fapt, reguli general valabile. Spor la frumusețe!

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod