Machiajul nopților de vară

Este una dintre nopțile călduroase de vară, când tot ce-ți dorești este să ieși din casă și să te distrezi cu prietenele într-un club. Găsești mai jos câteva sfaturi pentru a purta un

Este una dintre nopțile călduroase de vară, când tot ce-ți dorești este să ieși din casă și să te distrezi cu prietenele într-un club. Găsești mai jos câteva sfaturi pentru a purta un machiaj care te va ajuta să ieși în evidență și să-ți pui în valoare toate trăsăturile atât de frumoase.

În primul rând, machiajul de club nu este unul natural. Mai exact, pregătește-te să porți un machiaj extravagant, care să fie pus în evidență atât de coafură, cât și de vestimentație.

În al doilea rând, machiajul de club trebuie să fie rezistent la apă, deoarece, din cauza căldurii și a efortului fizic depus în timp ce dansezi, o să transpiri. În acest caz, ultimul lucru pe care ți-l dorești este să trebuiască să îți retușezi din 10 în 10 minute machiajul care oricum este deja scurs.

Prin urmare, asigură-te că ai la dispoziție produse de machiaj rezistente la apă: mascara, lipici de gene false, eyeliner, creion khol, culori mate, pigmenți și glittere.

Un machiaj puternic diferă de cel natural doar prin cantitatea de produs aplicat pe față, intensitatea și nuanța culorilor.

În rest, schema de machiaj este asemănătoare cu aceea a unui machiaj natural. Practic, tot ce ai de făcut este să-ți alegi nuanțele pe care dorești să le folosești, însă asigurându-te că acestea au în comun aceeași culoare primară (roșu, galben sau albastru). Chiar dacă nu poți să combini culorile așa cum ai vrea, poți, în schimb, să combini culori mate cu altele irizate (sau chiar sidefate, dacă ai o personalitate extrovertită și îți place să porti glitter).

Genele false sunt un must have.

Acestea se aplică imediat după ce ai terminat machiajul ochilor, înainte de a aplica mascara.

În cazul în care ai decis să pui accent pe ochi, lasă-ți buzele super naturale și aplică doar un strop de gloss, pentru a le da un plus de senzualitate.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod