Glitter Up!

Atunci când te duci în club, îți dorești să arăți senzațional și să atragi toate privirile. Pentru asta, ai nevoie, inevitabil, de glitter. Glitterul este un produs de machiaj compus din

Atunci când te duci în club, îți dorești să arăți senzațional și să atragi toate privirile. Pentru asta, ai nevoie, inevitabil, de glitter.

Glitterul este un produs de machiaj compus din particule de sidef de diferite forme, culori și nelipite între ele. Acesta se aplică doar cu ajutorul unui lipici special, care de obicei se cumpără la pachet, dar există și varianta de a-l cumpăra separat.

Aplicarea glitterului se realizează astfel:

Demachiază și hidratează fața. Ți-am spus asta de atâtea ori, încât cred că deja a devenit rutină :) .

Deoarece glitterul tinde să migreze, este important să machiezi mai întâi ochii și apoi tenul. Altfel, riști să-ți pice tot produsul pe cearcăne și să fi nevoită să demachiezi zona.

Aplică lipiciul pe pleoapa mobilă (superioară) și grăbește-te să aplici peste el glitterul în nuanța pe care ți-ai ales-o (am vorbit despre colorimetrie în textele anterioare).

Pentru ca particulele de sidef să reziste pe pleoapă toată noaptea, este foarte important să te asiguri că lipiciul a făcut priză cu acestea. Mai exact, cheia către un machiaj rezistent este rapiditatea cu care aplici glitterul peste lipiciul încă umed.

Demachiază zona pe care a picat produsul în exces (pun pariu că o jumătate din produs se găsește pe cearcăne :) ) și aplică-ți baza de machiaj, fondul de ten, anticearcănul, pudra și blush-ul.

Pentru conturul ochilor, îți recomand să folosești mascara de volum sau alungire, în funcție de nevoile genelor tale.

Nu uita că pentru club trebuie să folosești mascara rezistentă la apă.

Pentru că te-ai decis să pui accent pe ochi și să folosești glitter, atunci regula este să lași buzele cât mai naturale. Aplică un gloss nesidefat și transparent, pentru un plus de volum și senzualitate.

Articol asigurat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod