Fii sexy în această vară cu un machiaj bronzant în stilul Brigitte Bardot

Întotdeuna am fost o mare admiratoare a lui Brigitte Bardot. Este fără nici o îndoială un model de stil şi frumuseţe. Când spui Brigitte Bardot te gândeşti la părul ei de un blond perfect,

Întotdeuna am fost o mare admiratoare a lui Brigitte Bardot. Este fără nici o îndoială un model de stil şi frumuseţe. Când spui Brigitte Bardot te gândeşti la părul ei de un blond perfect, machiajul cat eye,  buzele nude şi aspectul bronzat al tenului. Totul fără exagerări, atât de sexy şi mereu actual. Un look perfect pentru o noapte de vară.

Iată care sunt paşii pentru acest machiaj care vă vor face să străluciţi în această vară. Asociaţi machiajul unui coc lejer şi veţi atrage toate privirile.

1.

Primul lucru pe care trebuie să-l reţineţi când vine vorba de acest look  este atenţia acordată tenului şi ochilor.

2. Pielea trebuie să fie foarte bine hidratată, înainte de a aplica orice loţiune bronzantă. Înlocuiţi fondul de ten cu o cremă BB, astfel veţi obţine o acoperire lejeră şi un aspect natural şi luminos.

3. Sculptaţi pomeţii cu un fard bronzant, pe care să îl estompaţi uşor şi pe tâmple, nas şi bărbie, acolo unde suntem atinse de soare.

4. Pentru ochi primul pas este obţinerea unui machiaj smokey cu nuanţe de maro.

Începeţi cu o nuanţă mai caldă de caramel pe toată pleoapa, iar pe linia pliului aplicaţi puţin fard maro-esspresso.

5. Începeţi aplicarea tuşului pe pleoapa superioară, cât mai aproape de linia genelor, trasând spre exterior.

6. Reveniţi cu linia şi pe pleoapa inferioară, însă mult mai estompat. Puţeţi să folosiţi şi un fard negru în locului tuşului pentru un look mai soft. La final aplicaţi mascara în două straturi generoase.

7. Finalizaţi look-ul cu un gloss nude şi sunteţi gata de petrecere.

Pentru mai multe machiaje şi inspiraţie vă aştept pe site şi pe Facebook.

Vă îmbrăţişez cu drag!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod