Cremele minune “2 în 1”!

De câțiva ani au apărut pe piață din ce în ce mai multe produse de tip „2 în 1”. Hai să vedem despre ce este vorba! Din totdeauna am mers pe ideea de „clientul nostru,

De câțiva ani au apărut pe piață din ce în ce mai multe produse de tip „2 în 1”. Hai să vedem despre ce este vorba!

Din totdeauna am mers pe ideea de „clientul nostru, stăpânul nostru”. De aici, și dorința de a satisface cât mai bine clientul final, respectiv consumatorul. Până aici, toate bune.

În timpul celor șase luni de cursuri intensive de cosmetică și 5 ani de practică, am învățat programe de îngrijire, compuși chimici, ce face fiecare produs în parte etc.

Datorită experienței și informațiilor acumulate, nu sunt de acord cu minunatele produse “2 în 1”.

Scopul demachiantului este să dizolve și să îndepărteze grăsimea, machiajul și murdăria de pe față. În general, un demachiant este cremos, dens și, după ce l-ai aplicat pe față, ai senzația de piele foarte, foarte încărcată.

Loțiunea tonică este cea care se aplică pe o piele proaspăt demachiată, pentru a îndepărta urmele de grăsime (din demachiant), pentru a tonifia pielea, a o lumina și a-i readuce p.H-ul natural.

Loțiunea tonică este apoasă, ușor astringentă și lasă pielea mai catifelată și senzația de vitalitate.

Cum ar putea ca aceste două produse să se combine în același recipient? De unde știu compușii activi ai demachiantului care este ordinea de a acționa pe față, cât timp să acționeze, până intră în peisaj compușii din loțiunea tonică? Îmi imaginez că sunt ca niște sute de soldăței, cu antenuțe și frumos mirositori, care țipă unii la alții: „stai, nu te grăbi! Mai lasă-mă puțin să curăț pielea, după care poți să o tonifici și tu! ” Sau ”de ce ai început să tonifici pielea, nu vezi că nu e curată?” :)

Pe același principiu funcționează și cremele de zi ȘI de seară. Am impresia că ne este insultată inteligența.

Cum poate un recipient să combine cremele de zi și de seară, când crema de zi trebuie să protejeze tenul și să-l hidrateze, iar cea de seară este crema tratament, care încearcă să regleze excesul de sebum, sau să lubrifieze ridurile? Ați văzut în vreun cabinet de cosmetică produse “2 în 1”? Nu-i nici cal, dar nici măgar. Este doar un compromis.

Din acest punct de vedere, consider că o persoană care chiar pune accent pe frumusețea și sănătatea tenului ei, își cumpără fiecare produs în parte și nu crede în micile ghidușii ale producătorilor care iau în calcul cifrele de vânzări.

Articol realizat de www.siminabradeanu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod