Noile tendinte ale machiajului de toamna

Chiar daca vara este pe sfarsite, nu te lasa dominata de grijile iminente sfarsitului de concediu. Incearca sa iti acorzi aceeasi atentie si sa realizezi un machiaj in armonie cu noile tendinte. Machiajul propus pentru aceasta toamna iti va insenina zilele.

Este importanta sa iti pastrezi obiceiurile bune si sa continui sa iti hidratezi pielea. Aplica o crema hidratanta inainte de a incepe sa te machezi. Daca vrei sa iti completezi bronzul, poti folosi o pudra cu tonalitati de bej inchis.

In ceea ce priveste machiajul, in aceasta toamna se mentine atitudinea nud. Este promovata imaginea de naturalete, transparenta si blandete. Machiajul nud presupune absenta culorilor stridente si utilizarea noantelor estompate. El este mai dificil de realizat decat unul strident deoarece, in cazul in care nu este adecvat nunatei tenului, il poate intuneca, dezavantajandu-l.

Daca vrei sa fii in ton cu tendintele, alege nuantele de pamantiu, bej si maron pal. Joaca-te combinand nuante mate, irizate sau satinate. Efectul va fi cel al unei fete naturale, calme si lipsite de artificial. Pentru macheajul de seara, poti alege nunatele intunecate. Iti poti permite chiar un contur fin al ochilor, alegand un creion dermatograf maro.

In sezonul toamna - iarna 2007/2008, rujul de buze se pozitioneaza ca un element important in definirea machiajului. Noantele intense de rosu, sunt vedeta in materie. Dior promoveaza nunatele de rosu intens prin Monica Bellucci, iar Chanel prin Bettina Rheims. Pe podium, el se transforma in rosu cu tenta de orange sau carmin. Buzele sofisticate, de un rosu intens, promovate de casa Valentino ne semnaleaza faptul ca rujul rosu anunta revenirea stilului glamour.

Pentru primavara lui 2008 se preconizeaza o revenire in forta a nunatelor de roz care vor inveseli machiajul. Toata paleta va fi utilizata: roz pal, roz bonbon, roz pastel, roz violet, roz frag. Rozul iti pune fata in lumina, indiferent daca esti blonda, bruneta sau roscata. Totusi trebuie sa fii atenta la cantitate daca nu vrei sa pari o papusa.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod