Trucuri care iti prelungesc vara

Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea...vacanta a trecut. Acum esti odihnita, ai o piele superba, iar obiectivul tau in materie de frumusete este sa faci acest bronz stralucitor sa dureze cat mai mult cu putinta. Desi ai mai putin timp pentru tine decat in concediu, nu trebuie sa te neglijezi. Incearca sa acorzi pielii tale atentia cuvenita in fiecare zi. In plus, rasfata-te cu un parfum si o coafura noua.

Gomaj pentru o piele stralucitoare

In ciuda faptului ca ai folosit produse de protectie solara si ai respectat indicatiile de utilizare, soarele nu a fost deloc grijuliu cu pielea ta. Epiderma are tendinta sa isi piarda din suplete, ingrosandu-se si un strat de celule moarte se formeaza la suprafata ei.
Pentru a-l elimina, alege produse de gomaj delicate care iti vor reda stralucirea pielii. Odata aplicati, exfoliantii vor elimina stratul de celule moarte datorita micro granulelor pe care le contin.

Daca pielea ta este normala sau sensibila, utilizeaza exfoliantul o data pe saptamana sau de doua ori, in cazul in care ai o piele cu tendinte de ingrasare. Dupa ce ai facut dus, aplica exfoliantul pe tot corpul in mod uniform. Cand il aplici pe fata, evita zona ochilor si cea a buzelor. Dupa doua trei minute elimina exfoliantul cu degetele apoi clateste-te cu apa calduta. Pentru a inchide porii si a-ti tonifica pielea, fa un dus foarte scurt cu apa rece.


Hidratare maxima

Dupa ce te-ai expus la soare in timpul verii, chiar daca ai avut grija de ea, pielea ta este acum deshidratata si are nevoie urgenta de o hidratare abundenta. Alege o crema de corp adecvata tipului tau de piele si aplic-o dimineata si seara. Astfel, pielea ta va fi catifelata, stralucitoare si fina.

Mereu bronzata

Daca vrei sa iti retusezi bronzul acumulat cu atata truda, este momentul sa folosesti un autobronzant. In plus, el contine ingredienti activi hidratanti care contribuie si ei la bunastarea pielii tale. Alege un autobronzant crema, daca ai pielea uscata, sau un gel, in cazul in care are tendinte de ingrasare.
Pentru fata, amesteca putin autobronzant cu crema de zi astfel incat el se va fixa mai bine. Evita sa-ti atingi sprincenele si firele de par.

Un plus de stralucire

Pentru a conferi fetei tale un aspect stralucitor si a-ti inviora bronzul, foloseste o pudra autobronzanta care iti va conferi o mina varatica. Alege-o pe cea sub forma de perle si aplic-o pe toata fata cu o pensula mare sau doar pe pometii obrajilor. Foloseste miscarile ample, o singura pensula de pudra este suficienta pentru a obtine un aspect natural.

Dezmiarda-ti parul

Alege-ti o noua frizura, ingrijeste-l, vopseste-l. O vizita la coafor este indispensabila! Profita de moment pentru a testa o noua nuanta care se va armoniza cu pielea ta bronzata.
Indrazneste si schimba-ti coafura. Un strop de noutate nu strica niciodata.

Miresme nebanuite

Dupa ce ai folosit o apa de toaleta proaspata si discreta pe timpul verii, este momentul sa iti achizitionezi un parfum nou. Incearca ultimele noutati. Alege unul tonic sau mai dens, potrivit cu personalitatea ta. Cu siguranta iti vei surprinde in mod placut partenerul!


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod