Machiajul pentru Ziua Indragostitilor

Pentru seara in care se sarbatoreste Sfantul Valentin, ecuatia machiajului trebuie sa fie simpla, cu linii curate, transparente si culori delicate. Trebuie analizat faptul ca marea majoritate a populatiei masculine nu prea agreeaza ideea de machiaj (in mod special al partenerei sale). De aceea machiajul va fi realizat astfel incat fizionomia sa arate bine fara sa se vada si de ce...

Cu o seara inainte de petrecere se va efectua un gomaj al tenului, urmat de o masca hidratanta. In dimineata zilei de 14 tenul va arata excelent, va suporta machiajul de zi si o demachiere inaintea machiajului de seara.

Se va aplica un fond de ten transparent si se va masa bine pana se va fixa si uniformiza; se va ocoli zona ochilor pe care se va folosi un fard corector anticearcan.
Baza de machiaj se fixeaza foarte bine cu pudra, dar de aceasta data se pot alege doua tipuri de texturi: o pudra clasica translucida care se va aplica pe lateralele fruntii, nas, sub ochi, pe barbie si maxilar si o textura satinata stralucitoare, tot bej, pentru centrul fruntii, pometi si arcade. Pe centrul obrajilor se va aplica un fard de obraz bej-rose si fata va arata fresh in lumina serii.

Una dintre cele mai practice metode de machiaj este aceea in care nu se foloseste un aplicator sau o pensula ci...
varful degetului, cu precadere cel inelar. Astfel, pentru seara de Sfantul Valentin se alege o nuanta sidefata de roz deschis, somon sau bej si cu varful degetului se aplica prin masare usoara pe pleoapa superioara. Fardul se va uniformiza frumos, uniform si foarte repede. Se va folosi mult-mult mascara neagra, pentru desime.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • simona pe 12 Iul 2008, 19:46
    cum machiez ochii albastri

    va rog frumos sa ma indrumati cum imi pot machia mai frumos ochii.culoarea ochilor mei este verde,dar cu un cintur albastru

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod