Indragosteste-te de tine!

Nu stiu ce planuri ti-ai facut pentru aceasta zi speciala, insa indiferent care sunt acestea, de ce nu ai incheia ziua cu un rasfat intr-adevar deosebit? Bine, in functie de starea de spirit si mai ales de timpul pe care il ai la dispozitie, poti sa te rasfeti astfel de dimineata si, cu siguranta, ziua ta va arata cu totul altfel. Iti propunem o serie de produse ispititoare, oferite de Body Shop, Pevonia Botanica si Sabon.

Un rasfat deosebit, cu produse de aromoterapie...

Gama Sensual Ylang Ylang de la Body Shop contine ulei esential de ylang ylang cu efect senzual. Parfumul floral si condimentat al gamei iti induce starea perfecta pentru dragoste. Ylang Ylang-ul este binecunoscut pentru proprietatile sale afrodisiace, care inspira o stare de bine si senzualitate.

Crema de corp Sensual Ylang Ylang Body Cream iti imbraca trupul cu mirosul ei floral si condimentat, dar in acelasi timp ofera pielii si hidratare cu ajutorul ingredientelor speciale precum untul de shea si uleiurile din seminte de struguri si floarea pasiunii. Produsul poate fi achizitionat la pretul de 37,50 RON.

Uleiul pentru masaj Sensual Ylang Ylang Massage Oil este perfect pentru o noapte linistita impreuna cu partenerul.
Acest ulei combina proprietatile senzuale ale uleiului de Ylang Ylang cu acelea de hidratare si parfumare ale uleiului de migdala dulce, de jojoba si de susan pentru ca pielea sa miroasa si sa arate superb. Poti benefica de acest rasfat contra sumei de 38,40 RON.

Pe de alta parte, daca preferi o baie relaxanta si senzuala, poti opta pentru spumantul Sensual Ylang Ylang Bath Wash, care este disponibil in varianta de 250 ml la pretul de 38.40 RON, sau pentru Bath Essence, pe care o poti gasi in varianta de 100 ml, la pretul de 21.30 RON.

Irezistibilele arome exotice sau marine

Parfumul subtil pe care il raspandeste un corp care a stat 20 de minute intr-o baie de saruri este extrem de sexy si de atragator pentru majoritatea barbatilor. Parfumul se degaja uniform de pe toata suprafata pielii, naturaletea acestuia fiind de neegalat. In plus, tu te simti extraodinar cand esti invaluita de o aroma exotica sau marina, care se confunda cu parfumul tau natural.

Infuzia cu saruri Pevonia Aromatic Seaweed Bath (Plaisir du Bain) contine una din cele mai importante resurse marine.
Ea iti asigura o mineralizare si o hranire activa a pielii. Acest gel minunat combina algele marine cu uleiul esential din ace de pin pentru a remineraliza, detoxifia si stimula dermul. Produsul, disponibil in varianta de 100 ml, costa 80,56 RON.

Uleiul de corp Dry Oil Body Moisturizer, de la Pevonia Botanica, iti va invalui corpul intr-o feerie de arome. Absorbit imediat, uleiul revitalizeaza si hraneste fiecare centimetru al pielii tale. Lavanda si musetelul, bogate in vitaminele A, E si D, redau pielii elasticitatea si aspectul sanatos, fara sa lase un aspect uleios neplacut. Acest produs poate fi gasit in varianta de 200 ml si costa 107,03 RON.

Un regal cu aroma de capsuni

Potrivit unei legende, daca ai o capsuna dubla (adica doua fructe ingemanate) si o imparti cu o persoana de sex opus, va veti indragosti unul de celalalt. Nu stiu daca este adevarat sau nu, insa un lucru e cert: proprietatile afrodisiace ale capsunilor sunt binecunoscute. Vestea cea mai buna este ca putem beneficia de aroma si efectele lor si in afara sezonului, cu ajutorul oferit de Body Shop, care ne propune un rasfat special de Ziua Indragostitilor: parfumata si seducatoarea gama Strawberry Bath & Body Range.

Sapunul Strawberry Soap reprezinta modul ideal de a incepe acest ritual de rasfat parfumat.
Contine esenta naturala de capsuni, iar aroma sa unica se va impregna in piele si vei fi absolut irezistibila! Il poti gasi la pretul de 11.30 RON.

Pentru a obtine rezultate optime, continua cu o exfoliere blanda a epidermei, folosind gelul Strawberry Body Polish. Acesta contine coji de nuci pisate si seminte de kiwi, pentru o exfoliere eficienta, dar si miere organica din Zambia, pentru a lasa pielea matasoasa si extrem de placuta la atingere. Poti gasi acest produs la pretul de 37,40 RON.

Incheie acest tratament printr-un masaj cu untul de corp Strawberry Body Butter, care nu te va dezamagi. Are o textura densa si un potential de hidratare intensa, mentinand pielea matasoasa si stralucitoare in urmatoarele 24 de ore. Produsul poate fi achizitionat la pretul de 48,70 RON.

Un cadou cu totul special este oferit de Body Shop si MTV: este vorba despre apa de toaleta Rougeberry, disponibila in editie limitata, in varianta de 30 ml si la pretul de 53 RON. Are un parfum irezistibil avand ca note de top zmeura, nectarina si mar, la mijloc note de trandafir, violete si piersica iar la baza mosc, arber, lemn de cedru, lemn de santal si vanilie.
Profitul obtinut din vanzarea sa va fi donat campaniei "Stop HIV: Spray to Change Attitudes", pe care The Body Shop si MTV au lansat-o la nivel international pe data de 29 ianuarie 2007.

O hidratare parfumata...

Sabon iti propune o crema hidratanta si deosebit de matasoasa, cu extracte de lavanda si trandafir. Datorita texturii sale fine si catifelate, se absoarbe cu usurinta. Bogata in ingrediente active ce redau mineralele pielii, contine uleiuri de flori de camp precum lavanda, nerol, musetel, aloe si jojoba, catifeland si redand pielii o stralucire sanatoasa.



 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RICA BELCIUGAN pe 30 Mai 2008, 21:25
    masaj

    masajul cu uleide pevonia este excelent.As dori sa stiu daca se gaseste si pe piata romaneasca.Va multumesc!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod