Machiajul ochilor albaştri în sezonul de toamnă

Cum ultimele zile ale verii se scurg rapid şi ne îndreptăm spre prima zi de toamnă, m-am gândit că te-ar ajuta să ştii cum să te machiezi în primele zile de la instalarea noului sezon.
Dacă în vară puneam accentul pe ochi prin nuanţe aurii şi tonuri de maro brun sau roşcat, toamna punem accentul pe buze, ochilor le dăm un aspect glam însă tonurile folosite vor fi mai pământii, uşor spre gri. Nu renunţăm la tenul luminos, satinat, nici la pomeţii perfect definiţi, putem scoate eyeliner-ul în schimb. Dar să lăsăm vorbăria şi să trecem la treabă! Ready?

1. Demachiem, tonifiem şi hidratăm tenul indiferent de anotimp, orice machiaj arată mult mai bine pe un ten bine îngrijit.



2.
Pe zona cearcănelor şi centrul frunţii aplicăm un corector pentru a le acoperi dar va da şi luminozitate feţei, prin blending îl distribuim uniform şi îndepărtăm excesul de produs


3. Folosim un fondul de ten apropiat nuanţei tenului, pe care îl aplicăm fie cu o pensulă, fie cu un bureţel



4. Începem machiajul ochilor prin aplicarea unui fard alb, textură mată pe întreaga suprafaţă a ochilor, în pliul pleoapei şi pe arcadă vom folosi un fard maro deschis şi aplicăm tehnica blending



5.
Pentru a crea senzaţia de pliu adâncit, mai ales dacă nu avem un pliu bine definit, în pliul pleoapei intervenim un fard în nuanţe de maro-gri, până în colţul extern al ochiului, urmând linia pliului.


6. Repetăm procesul şi pe pleoapa inferioară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod